Тв новини

Утре (08-ми ноември) в „Черно-бяла любов“ Хандан казва на Аслъ да спазва правилата в дома


Йетер разпитва Джунейт дали знае кой е любимият на Гюлсюм. Той отрича Гюлсюм да му е споделяла такова нещо. Тогава Йетер го моли да говори с дъщеря ѝ и да научи.

Гюлсюм докладва на Джунейт, че Ферхат го подозира в измяна към фамилията. Джунейт ѝ признава истината за лаптопа и че с парите, които е искал да изкара от него, е мислел да заминат надалеч.

Вилдан помага на Аслъ и вкара диван в брачната ѝ стая с Ферхат. Доверява ѝ още, че и нея са я омъжили насила за Джунейт преди време и разбира как се чувства тя.

Аслъ забелязва, че раната на Ферхат кърви и му прави нова превръзка.

Ферхат решава да си спи в леглото и оставя жена си на дивана.

На сутринта Аслъ звъни тайно на Синан, но телефонът му е изключен. Пише му съобщение дали е добре и къде се намира.

Ферхат веднага получава известие, че Аслъ е писала на бившия си.

Джунейт уверява Ферхат, че ще му помогне да намерят предателя измежду тях.

Намък нахлува в кабинета на Зафер и директно му казва, че знае за опита му да открадне лаптопа. Съветва го да се пенсионира от поста си за известно време, иначе ще нарани семейството му.

Аслъ закъснява за закуска, а Хандан ѝ прави забележка да спазва правилата в този дом. Лекарката отвръща, че когато има истинско семейство, тогава ще го прави.

Селями известява Намък, че Идил е била при гинеколожка.

Обаждат се на Аслъ, че състоянието на Есра се е влошило и трябва да я оперира веднага.

Аслъ опитва да отиде на операция, но никой не я пуска. Тогава тя звъни на Ферхат и иска разрешение, а той отива в болницата, за да се увери, че не го лъже.

Идил е в клиниката, за да направи аборт.

Ферхат се среща с Есра и се разплаква, щом чува историята ѝ. Той взима Аслъ от имението и я води в болницата, за да направи операцията на детето.

Намък нахлува и спира аборта на Идил. Признава ѝ, че иска тя да роди това дете и я уверява, че с Йетер отдавна нямат нищо.

Намък докосва корема на Идил и ѝ казва, че това бебе ще е единственото, което ще го нарече „татко“ и ще изчисти греховете му от миналото. Идил прегръща Намък и се отказва от аборта.

Йетер купува дрехи и играчки за детето на Ийт, но Хандан забелязва и нарежда на прислужницата да проучи за кого са.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.