Тв новини

Утре (08-ми март) в „Една жена“ Бахар, Нисан и Дорук отиват


Бахар, Нисан и Дорук отиват в кафенето на Емре, след като откриват котката. Ширин изглежда притеснена, когато влизат в заведението.

Емре кани тримата да хапнат и извиква Ширин. Дъщерята на Хатидже и Енвер мисли, че я канят да се присъедини към обяда, но Ариф иска тя да им сервира.

Нисан изпуска шапката си на земята и се наваля, за да я вземе. Вижда как Ариф и Бахар се държат за ръце под масата и е щастлива.

Джейда е на работа в дома на Фазилет, а писателката се държи любезно с нея и ѝ дава ключ от апартамента си. Тримата с Раиф обядват заедно.

Нисан разказва на Сатълмъш какво е направила Ширин с котката. Сатълмъш пък признава на баща си как Ширин му е казала, че Емре не го обича, защото е грозен.

Ширин отрича, а Нисан потвърждава думите на Сатълмъш, като допълва, че дори е щяла да го удари.

Емре нарежда на Ширин да си събере нещата, защото е уволнена. Ширин се озлобява и се разкрещява, показвайки истинското си лице пред всички. Започва да чупи чиниите и чашите в заведението.

Ариф пуска на Джейда записа с признанията на Ширин. Джейда иска да убие Ширин, но Ариф я спира с думите, че трябва да съберат доказателства.

Съветва приятелката си да намери лекаря, при когото Ширин е ходила на терапия. Джейда взима номера на доктора от Жале.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.