Тв новини

Утре (08-ми май) в „Мрежа от лъжи“ Мелих смята, че

Мелих смята, че Дерин си е признала вината, за да оневинят Асия. Дерин казва на вуйчо си, че е бременна и не е очаквала от него да я обвинява.

Във фондацията Невин се извинява на Асия за поведението си. Моли я да се върне във фондацията, но Асия отказва. Уведомява ги, че няма да се върне и в болницата, тъй като ще се развива сама и ще отвори частен кабинет.

Дерин упреква Мелих, че заради любовта си към работата ще я прати бременна в затвора.

Гьонюл се тревожи за Дерин и иска Волкан да се разведе с нея възможно най-скоро.

Бахар и Асия разглеждат помещения за частния лекарски кабинет.

Деря пита Волкан дали е нужно да чака бебето да се роди, за да се раздели с Дерин. Той не може да остави жена си сама. Деря не смее да му каже нищо. Волкан иска Деря да прегледа Дерин, но лекарката твърди, че е много заета.

Джавидан предлага на Асия много добро пространство за кабинет, единственият проблем е, че магазинът на Дерин е в съседство.

Деря избягва Волкан и Дерин, когато отиват в кабинета й за преглед.

Бахар разказва на Асия, че Деря е целунала Тургай, защото го харесва.

Гьонюл моли Тургай за съвет. Дерин разбира и й се ядосва. Заплашва майка си, че ако Волкан я напусне, повече няма да види нея и Зейнеп.

Деря кани Тургай в ново заведение, но той й казва, че е при Асия. Волкан също заварва Асия и Тургай заедно в градината й и започва да разбира, че Асия няма да му прости.

Нил споделя с Пелин, че Селчук се е променил и не може да си представи живота без него, но напоследък с нея се държи различно и се отдалечават.

Братовчедът на Пелин, Онур, се появява и се запознава с Нил.

Селчук съветва Волкан да не притиска повече Асия, а да се оттегли и да изчака Асия да се върне при него, ако още го обича. Ако не го обича, няма смисъл да се връща.

Али и Демир си говорят. Дерин ги слуша и разбира, че Волкан е бил при Асия, но още не се е прибрал. Обажда му се, но той не й вдига.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.