Тв новини

Утре (08-ми декември) в „Огледален свят“ Докато Корай спи, Ханде


Докато Корай спи, Ханде му споделя, че би ѝ се искало да може да избира в кого да се влюби.

Емир пристига пред кооперацията, в която живее Ферия. Зехра го пресреща и му обяснява, че Ферия я няма. Той ѝ предава чантата на дъщеря ѝ.

Джансу се прибира у дома. Иска Лара да ѝ даде телефон, за да провери фейсбук, но дъщерята на Тюлин отказва.

Корай се събужда и предупреждава Ханде да не го докосва. Заявява, че тръгва, защото има сметки за уреждане с Емир. Ханде го връща обратно в леглото, тъй като той няма сили.

Ханде обяснява на Емир, че Корай е бил пиян и е паднал върху масичката. Емир се съмнява и отвръща, че рано или късно ще научи какво точно е станало.

Мехмет иска обяснение от Ферия, а тя му заявява, че няма мъж в живота ѝ.

Емир праща съобщение на Ферия, че трябва да говорят.

Айсун е въодушевена от това да помага на болни деца. Тя и Юнал отиват в дома на едно от тях и му поднасят подаръци. Преди това са уредили ремонт на стаята му.

Ферия побеснява, щом разбира, че Зехра ще ходи отново да чисти в дома на Ханде. Майка и дъщеря се скарват.

Емир пресреща Ферия на улицата и иска да разбере защо се държи по този начин. Ферия се разстройва и с половин уста обяснява за „изневярата“. След това му удря шамар и тръгва.

Емир отива в университета и изкарва Ханде и Ферия от лекции. Кара Ханде да каже истината.

Ханде нарочно се усмихва подмолно и обяснява на Ферия, че между нея и Емир не е имало нищо. Ферия се вбесява още повече и не желае да слуша обясненията им.

Корай напада Емир пред университета и го обвинява, че го е предал. Емир не може да повярва какво се случва и отпрашва с колата си. Ханде го последва нарочно, а Корай остава с Ферия.

Лара започва да вика на улицата, след като един старец я опипва. Полицията арестува педофила.

Нехир посещава Ханде в дома ѝ и иска подробности за нощта, която е прекарала с Емир. Ханде ѝ признава, че такава не е имало, а го е казала, за да нарани Ферия.

Зехра е в стаята и чува цялото признание. Осъзнава, че Емир е невинен.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.