Тв новини

Утре (07-ми юли) в „Откраднати мечти“ Айше съобщава на Левент, че


Айше съобщава на Левент, че поисканите финансови доклади са готови. Оставя ги на бюрото му.

Мелис позвънява на Улвие и разбира, че Левент се е завърнал в Истанбул. Заканва се да бъде само неин.

Левент се връща в имението и заявява на Айсел, че не иска никой да го безпокои. Прислужницата информира за това и Аслъ, а тя веднага се възползва и нарежда на Мерием да занесе кафе на господаря.

Левент отваря папката с финансовите документи, а в това време Мерием влиза с поднос в ръка. Признава му, че е научила за загубата му, и съжалява за несправедливото си отношение.

Левент реагира гневно и хваща Мерием за китката. Настоява моментално да напусне стаята му, напомняйки ѝ, че за него тя не е нищо друго, освен една крадла.

Улвие забелязва, че Мерием излиза разстроена от стаята на Левент, и я пита какво се е случило. Тя скрива от господарката за грубото отношение на сина ѝ.

Йомер също забелязва, че Мерием е унила. Двамата се прегръщат.

Улвие отива да поговори с Левент. Пита го за проблемите във фирмата и за… Мерием. Левент заявява на майка си, че не познава добре девойката и тя далеч не е толкова миловидна, за колкото се представя.

Текин отново дава пари на Нериман, за да купи цветя и шоколад, защото същата вечер ще поиска ръката на Мерием.

Левент осъзнава, че се е отнесъл прекалено грубо с Мерием. В същото време девойката напуска съкрушена имението и отива в парка.

По-щастлива от всякога, Нериман споделя с Доган, че довечера Текин ще поиска ръката на племенницата ѝ.

Аслъ забелязва, че Йомер си играе с количката в коридора. Отива при него и демонстративно смазва играчката с крака си пред очите му.

Вечерта Мерием се прибира у дома и заварва Текин, Доган, Дурмуш и Нериман на масата.

Текин иска ръката на Мерием пред всички… Девойката остава шокирана и категорично отказва да се сгоди за мафиота.

Късно вечерта Джемил идва в имението при Левент. Той му споделя, че е прегледал финансовите доклади и е открил сериозни несъответствия.

Текин си тръгва без да каже и дума… Дурмуш се нахвърля на дъщеря си, че е изпуснала златна възможност.

Хюлия напомня на Бахадър, че са притиснати от лихваря. Той приема думите ѝ с типичното си спокойствия и това я вбесява още повече.

Хюлия настоява Бахадър да уреди продажбата на семейните земи, но той ѝ отвръща, че Улвие вече го е сторила преди 3 месеца, като е дала парите за благотворителност. Злодейката е бясна.

Текин е решен на всяка цена да направи Мерием своя съпруга.

Улвие дочува разговора между Левент и Джемил, в който синът ѝ моли приятеля си да не казва на никого за проблемите в холдинга, и така разбира, че семейната фирма е в тежко финансово положение.

Текин се среща с инвеститора, с когото е видял Хюлия ден по-рано. Обажда ѝ се и ѝ предлага да ѝ даде нужните пари, но при едно условие…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.