Тв новини

Утре (07-ми септември) в „Намери ме“ Идва денят на заминаването на Шафак


Жулиде се връща отчаяна вкъщи и вика името на Емирхан. От него обаче няма и следа. Жулиде е сигурна, че синът й е бил отвлечен от Туфан.

В това време Туфан звъни на Жулиде и й казва, че Емирхан е при него. Отказва да го върне, като заплашва да го убие, ако Жулиде отиде в полицията.

Идва денят на заминаването на Шафак. Учителят се сбогува с майка си и тръгва от дома си. Леман за малко не припада…

Шафак се отбива през дома на Жулиде, за да се сбогува с Емирхан. Жулиде отваря вратата със сълзи на очи.

Шафак веднага разбира, че нещо се е случило… В това време Жулиде припада в ръцете му. Учителят слага любимата си да легне, като държи ръката й.

Жулиде идва в съзнание и се принуждава да признае на Шафак всичко. Казва му, че Туфан й е бивш съпруг и е баща на Емирхан.

В интернет залата Туфан се отнася грубо с Емирхан, след като малкият за пореден път го моли да го пусне да се върне при майка си.

Жулиде моли Шафак да спаси Емирхан, като му признава, че е отвлечен от Туфан. Учителят обещава на Жулиде да върне сина й у дома.

Шафак се качва у дома и оставя куфара си. Леман не може да повярва, че синът й е решил да остане.

Леман научава, че Емирхан е отвлечен от Туфан, и му се обажда веднага да пусне момчето.

В същото време Шафак тръгва да търси Емирхан из целия квартал. Показва снимката му на съседите, но от синът на Жулиде няма и следа…

Къймет забелязва близостта между Керем и Аслъ и веднага изпраща съобщение на Парла. Русокосата девойка моментално пристига в имението.

Туфан се вбесява след обаждането от Леман и отива бесен пред дома на Жулиде. Удря с юмрук майката на Емирхан и е на път да я пребие, но Шафак го спира.

Туфан вади нож срещу Шафак, но учителят успява да го обезвреди. Туфан тръгва бесен, а Шафак го проследява, за да разбере къде крие Емирхан.

Шафак нахлува в компютърната зала и налита на Туфан. В това време Емирхан успява да избяга.

Шафак връща Емирхан при майка му… Жулиде веднага прегръща сина си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.