Тв новини

Утре (07-ми ноември) в „Не ме оставяй“ Керем признава на Съла, че


Керем признава на Съла, че най-големият му страх е да не загуби нея и бебето им. Казва ѝ, че осъзнава, че минава някои граници, но я моли да го разбере.

Керем предлага на Съла да излязат заедно и да напазаруват дрешки за бебето. Тя се съгласява. Керем понечва да целуне Съла, но тя го отблъсква.

Емре и Бора научават, че Дженгиз е отказал да подаде жалба в полицията срещу моториста. Бора влиза в стаята на вуйчо си и го пита дали Скорпиона има нещо общо с него. Той категорично отрича.

Емре заварва Елиф да спи в кабинета му, събужда я и ѝ „припомня“, че днес се женят.

Йешим се опитва да разведри Бану, но безуспешно. В този момент тя получава SMS от Кудрет, че Дженгиз е изписан от болницата и трябва да го посети в имението заедно с Елиф.

Тарък предлага на Йозге да го придружи на сватбата на брат му. Двамата се отправят към търговския център, за да изберат тоалет, и влизат в бутик, съседен на магазина за бебешки дрехи, в който в същото време са Съла и Керем.

Съла и Тарък засичат погледите си. Съла дочува част от разговора между Тарък и Йозге и заключава погрешно, че двамата планират сватба.

Ердем влиза в кабинета на Емре и го заварва да се любува на Елиф…

Йешим и Бану се отправят към имението на Саяр. Никой обаче не им отваря и те сядат на стълбите пред входа.

Гюзде сънува кошмар, че е изгубила бебето си. Събужда се и осъзнава, че е завързана за болничното легло в психиатрията. Мелтем влиза в стаята и ѝ отправя заплахи, след което лекарка ѝ бие успокоително, за да заспи.

Дженгиз е изписан от болницата и заедно с Арзу, Сахер, Бора и Фатма се отправят към имението Саяр.

Съла звъни на Йозге, за да разбере дали наистина с Тарък ще се женят. Сестрата на Керем обаче не успява да извади телефона от чантата си. Тарък забелязва, че в същото време Съла телефонира на някого.

Щом се прибират, Дженгиз, Арзу, Сахер, Бора и Фатма заварват Йешим и Бану пред имението.

Тарък изпраща Йозге в пробната, взима телефона от чантата ѝ и вдига на Съла. Предупреждава я да не се меси в живота им, тъй като са много щастливи.

Дженгиз кани Йешим и Бану да влязат в имението. Арзу и Сахер отказват да седнат на една маса с тях и се оттеглят.

Насаме Йешим заявява на Дженгиз, че Арзу е прогонила Бану от имението, и го предупреждава, че Кудрет ще потърси отмъщение за това. Съобщава му, че в същия ден Елиф ще се ожени за друго момиче.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.