Тв новини

Утре (07-ми март) в „Не ме оставяй“ Съла уверява Йозге, че


Съла уверява Йозге, че ако с Керем и Хандан ѝ върнат Бахар, ще се махне от тук и повече никой няма да я види.

Йозге кара Съла да коленичи пред нея. Девойката пада в краката на сестрата на Керем, но тя ѝ казва, че не е достатъчно убедителна.

Съла моли Йозге за милост. Казва ѝ, че и тя един ден ще има дете, а Йозге ѝ заявява, че то ще е от Тарък. Съла проклина Йозге…

Междувременно в другата стая Тарък не спира да се радва на малката Бахар, без дори да подозира, че това е собствената му дъщеря.

Тарък заблуждава Йозге и Хандан, че му е изникнал неотложен ангажимент, и тръгва от къщата.

В същото време Мелтем завързва изпадналия в безсъзнание Керем и го оставя в мазето, след което се запътва към стаята на Съла.

Йешим нахлува в имението на Саяр и се самонастанява като господарка, убедена, че с тайната си Арзу вече е в ръцете ѝ.

Приятелят на Ердем му звъни и го уведомява, че в момента полицията претърсва дома му. Емре дочува думите му и отива при него, а той побягва.

Елиф не престава да мисли за Емре и хубавите им моменти, докато стои завързана за стола със залепена уста.

Тарък се е скрил и наблюдава къщата на Хандан. Вижда, че Йозге излиза, а Хандан тръгва нанякъде заедно с бебето, и решава да влезе вътре.

Бора и Дефне се носят на крилете на любовта. Дефне обаче се чувства длъжна да му признае истината.

Емре успява да настигне приятеля на Ердем и му нанася силни удари. Мъжът се принуждава да признае къде се намира скривалището на Ердем.

Арзу прогонва Йешим от имението, като ѝ зашлевява звучна плесница. Тя, от своя страна, започва да се смее истерично…

Тарък и Мелтем влизат почти по едно и също време в къщата на Хандан, без да се забележат един друг. Мелтем влиза в стаята на Съла, а Тарък – в съседната, където зарежда пистолета си.

Ердем взима медикаментите от болницата и се качва в колата си, но някой на задната седалка опира пистолет в слепоочието му.

Мелтем се опитва да убеди Съла, че тя също желае да си отмъсти на Йозге и Керем, но Съла не ѝ вярва и заявява, че няма да си тръгне от къщата без Бахар.

Арзу получава обаждане от старата си любов Орхан – биологичният баща на Тарък.

Оказва се мъжът, който се е скрил в колата на Ердем и го заплашва с пистолет, е Кудрет. В същото време Емре кара към мястото, където Ердем е отвлякъл Елиф.

Мелтем се опитва да убеди Съла да тръгнат от къщата, но тя е непреклонна и започва да вика. В този момент Хандан се прибира заедно с Бахар.

Същевременно в мазето Керем идва в съзнание и открива, че Мелтем е изчезнала. Качва се горе и открива Тарък с насочен пистолет.

Кудрет принуждава Ердем да го откара при Елиф.

Арзу заблуждава Орхан, че е объркал телефонния номер. От шока майката на Керем и Тарък не издържа и припада.

Кудрет пристига първи при Елиф и я освобождава… Емре пристига по-късно, но открива единствено свлеклия се на земята Кудрет.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.