Тв новини

Утре (07-ми август) в „Не ме оставяй“ Юсуф планира да


Лейля получава един телефонен разговор, в който й съобщават, че е приета с пълна стипендия в известен и престижен университет.

Юсуф има планове да направи предложение за брак на своята любима, Гьонюл.

Междувременно, Мюжгян се занимава с обучението на своята сестра като фризьорка. Юсуф пристига пред салона и наблюдава Гьонюл през стъклото. Той й изразява своята любов с жестове.

Докато гледа Юсуф, Гьонюл без да иска изгаря косата на своята сестра.

Лейля, потънала в мисли, излиза пред блока. Там я среща Мелтем, която й заплашва, че ако продължи да търси Тарък, ще последват последици.

Юсуф и Гьонюл се обаждат един на друг по телефона, като той й казва, че има интервю за работа. Двамата се договарят да се срещнат вечерта.

След срещата си с Мелтем, Лейля се чувства разрушена и отива в парка, където си представя, че Айшегюл я успокоява.

През вечерта, Юсуф и Гьонюл се срещат, а той й признава, че отново е бил отхвърлен за работа.

Бора отново е в игралната зала, а Сехер се опитва да се свърже с него, но без успех. Арзу се опитва да я успокои.

Тарък решава да посети Фирузе и да й върне гривната, която тя бе изпуснала на гробището. Той отива до къщата й, където тя му казва, че не е успяла да убеди Лейля да се срещнат.

Гьонюл вдъхва кураж на Юсуф и му казва, че нещата скоро ще се подобрят и той ще намери работа.

Лейля вижда как Тарък връчва гривната на Фирузе… Фирузе влиза в стаята на Лейля, за да се разговарят, но тя категорично отхвърля Тарък.

Сехер е много притеснена за Бора и двете решават да се свържат с портиера на блока, в който той живее, за да разберат дали се е върнал.

Портиерът обаче им казва, че Бора е продал своето жилище.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.