Тв новини

Утре (07-ми авгурст) в „Вятърничав“ Азат дава пистолета


Азат нахлува в холдинга на Миран, но е възпрян от охраната. Един от хората на Асланбей обвинява братовчеда на Реян, че е посегнал на Гьонюл. Азат побеснява и му се нахвърля.

Шадоулу пристигат в чифлика на Насух. Хандан единствена е недоволна.

Реян получава обаждане, че Азат е полудял и се е запътил към Асланбей.

В същото време Азат намира Гьонюл на площада в Мидят и я обвинява, че я е наклеветил. Категоричен е, че не я е докосвал и с пръст, и вади оръжие.

Миран научава, че Азат е нападнал Гьонюл, и тръгва светкавично.

Азат дава пистолета в ръцете на Гьонюл и я заставя да го застреля, ако някога я е наранил. Миран пристига и се сбива с братовчеда на Реян. Цял Мидят остава шокиран.

Азизе също научава за действията на Азат. На площада пристига и Реян, която спира Миран да пребие Азат до смърт. Девойката се нахвърля на съпруга си и го заставя да не се занимава повече със семейството й.

Реян и Азат си тръгват заедно, а Миран побеснява. По път Реян не сдържа сълзите си и обвинява братовчед си, че продължава да се саморазправя с Миран, който тя всячески се опитва да забрави.

В конака на Асланбей Миран предупреждава цялото си семейство, начело с баба си, че няма да позволи да действат повече зад гърба му.

Реян и Азат се връщат в чифлика, а Насух веднага се нахвърля на внука си с обвинение, че е опозорил фамилията му пред цял Мидят.

Управникът на града Хашмет Ага привиква Азизе на среща. Там е и Насух. Заставя ги да прекратят дългогодишната си вражда в името на всеобщия мир и спокойствие, като оженят Реян и Миран.

Насух твърдо се възпротивява на предложението на Агата и си тръгва. Старият се връща в чифлика и казва на Азат, че за момента трябва да отиде да живее при другия си дядо.

Хандан веднага се възпротивява на свекъра си, че праща сина й в изгнание, но той е категоричен, че го прави за негово добро.

Азизе се прибира в конака на Асланбей. Старата също заставя внука си, че ще е по-добре да се върне временно в конака в Карс. Миран е категоричен, че не се страхува от никого и няма да ходи никъде.

Спомените отново нахлуват в съзнанието на Насух. Старият разказва на приятеля си Юсуф за болката, която е изпитал в този чифлик. Ханифе дочува думите му и не сдържа сълзите си.

Миран не престава да мисли за обвиненията на Миран и е решен да се срещне с нея.

Азизе споделя с Есма, че е била привикана от Хашмет Ага във връзка със случилото се на площада. Намеква й, че е решила да пожертва Азат в името на отмъщението. Някой подслушва разговора им…

Миран отива при Реян в чифлика и я привиква, докато е в градината. Девойката отива при любимия си и го съветва да си върви, защото рискува да загуби живота си.

Реян заявява на Миран, че няма надежда за любовта им. Младежът обаче е на друго мнение…

Връщайки се в чифлика, Джихан издебва Реян и й посяга, обвинявайки я, че продължава да се среща с врага им.

В конака на Асланбей Султан се изправя срещу Азизе и я предупреждава да не я заплашва никога повече, че ще я изпрати обратно в психиатричната клиника.

Прислужницата Шехрияр се обажда на Хандан и й съобщава за намеренията на Азизе да убие сина й, след като не е бил сключен мир при Хашмет Ага.

Майката на Азат веднага отива при Реян и я обвинява, че заради нея синът й ще бъде пожертван. Моли я да го спаси…

Реян веднага отива да поговори с Хашмет Ага. Иска му обяснение дали в действителност е издал заповед братовчед й да бъде убит.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.