Тв новини

Утре (06-ти юни) в „Доктор Чудо“ Дорук и Али съобщават на Мюневер, че


Дорук и Али съобщават на Мюневер, че мъжът ѝ дълго време не си е пил хапчетата и затова се е влошил.

Мюневер ги уверява, че му ги е давала и не знае какво е станало. Али се усъмнява, че синът на Мюневер и Джафер има пръст.

Насаме момчето признава на Мюневер, че е подменил хапчетата със сол нарочно. Разплаква се и допълва, че не е искал да гледа как майка му страда постоянно.

Танжу се появява на заседанието и препоръчва на Вуслат да го уволни, иначе ще стъжни работата на всички в болницата.

Назлъ търси Дирем и го намира на покрива на болницата. Всички молят Дирем да не скача, а накрая се появява дъщеря му и го сваля. Дирем е щастлив и прегръща детето си.

Али и Дорук са радостни да разберат, че Мюневер е напуснала болницата заедно със сина си и е поела по нов път, далеч от насилника си.

Вуслат събира асистентите и им съобщава, че на ротационен принцип ще ѝ докладват какво се случва в болницата. Четиримата мислят, че ще презентират работата си.

Вуслат избира първо Али да докладва. Али започва да говори за работата си, но Вуслат го спира и насаме му нарежда да стане неин доносник.

Вуслат иска от Али да ѝ докладва за всичко, което се говори против нея от колегите му и главните лекари.

Али първоначално отказва, но Вуслат го заплашва, че ще го уволни, а след това ще премахне Адил и Ферман от длъжностите им.

Назлъ най-накрая признава на Али, че сега се чувства по-добре, мислейки само за себе си и работата. Допълва, че откакто той е постъпил в болницата, нейните грижи са били само покрай него.

Дорук и Демир са в спешното и приемат мъж и жена, които са паднали от мотоциклет и са тежко ранени.

Ферман праща Танжу в Бърза помощ да помага на Дорук и Демир. Назлъ започва да се подсмива.

Али и Ферман вкарват в операционната родилка, която очаква близнаци и е губила бебета няколко пъти. Тя се разплаква и признава, че мъжът ѝ е починал.

Али ѝ обяснява, че организмът ѝ опитва да убие бебетата. Жената моли лекарите да спасят неродените.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.