Тв новини

Утре (06-ти март) в „Огледален свят“ Халил упреква Ферия, че


Халил упреква Ферия, че след всичко преживяно не си е взела поука. Допълва, че Зехра се е отървала, но ще дойде ред и на другите.

Левент прекарва нощта в дома на майка си и брат си.

Ръза, Левент и Мехмет отиват на „Еминюню“, за да разпитат за Халил, чийто магазин е бил там.

Сехер намеква на Гюлсюм, че знае какво е правила с Корай в новогодишната нощ.

Корай обяснява на Гюлсюм, че случилото се между тях не е било умишлено. Казва ѝ, че не е искал да се получи така и съжалява.

Санем решава да стане законен попечител на Джансу, представяйки документ за психическото ѝ състояние.

Съседки на отвлечената от Халил жена чукат на вратата. Фадик излиза и ги отпраща.

Мехмет и Левент срещат Емир на „Еминюню“ и Мехмет се нахвърля върху него, че не е негова работа да се интересува от Ферия. Левент опитва да успокои Мехмет.

Халил разказва на Ферия, че като малък майка му го е бола постоянно с дебела игла и го е удряла през устата, за да го накаже.

Ръза се разплаква и признава на сестра си, че Бог го наказва заради всички негови действия спрямо Ферия и побоищата, които ѝ е нанасял. Емир чува това, но не се намесва.

Ферия опитва да умилостиви Халил и го моли да пусне гостите, за да останат насаме. Халил се съгласява и отива да убие Фадик и сина ѝ.

Ферия опитва да обясни на Халил, че не трябва да ги убива. Успява да се добере до спрей на рафта и с него напръсква Халил по очите.

Ферия се затваря в стаята и чупи прозореца, виждайки хора наблизо. Вика за помощ, но те не я чуват. Халил нахлува и я упоява.

Вечерта Халил звъни на Емир и му казва да дойде. Лудият възнамерява да се отърве от сина на Юнал.

Емир влиза в къщата, а Халил го издебва и го инжектира. Емир се бори и пребива душевноболния.

Влиза при Ферия и започва да я развързва, но губи съзнание, тъй като сънотворното действа.

Халил връзва Емир с въжета за леглото и го чака да се събуди. Когато това се случва, Халил започва да опипва Ферия, за да вбеси Емир още повече.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.