Тв новини

Утре (06-ти февруари) в „Доктор Чудо“ Ето какво ще видим


Али, Назлъ и Езо виждат ръцете на Баръш – момчето от болницата, и установяват, че доктор Тургут ги е излъгал и болестта е прогресирала.

Ферман кара Сервет да му направят биопсия, за да установят дали туморът е доброкачествен или не.

Али се разкрещява на Тургут, че е закъснял с лечението на детето и туморът се е разпространил из ръцете.

Тургут обяснява на Али, Назлъ и Езо, че никой е нямало да му обърни внимание, ако разкрие в имейла, че болестта е напреднала. Допълва, че родителите на Баръш са починали преди две години и детето е сирак.

По време на биопсията Ферман засяга една от артериите на Сервет и се налага да прекратят процедурата.

Ферман заявява, че биопсията е рискована и трябва да събудят пациента, за да реши какво ще предприемат.

Езо звъни на Вуслат и ѝ се оплаква от отношението на Тургут към Али и как им е изпратил стари изследвания на Баръш и ги е заблудил.

Вуслат затваря и се свързва с Тургут. Налага ѝ се да защити Али и потвърждава пред Тургут, че аутистът е великолепен лекар. Заявява още, че Али ще направи и невъзможното, за да намери начин да спаси детето.

Вуслат заплашва Тургут, че ако не даде шанс на Али, ще спре да го подкрепя и ще направи така че той да не си намери работа никъде. Нарежда му още да поиска извинение от Али.

Тургут се принуждава и позволява на Али да влезе в стаята на Баръш.

Изслушвайки историята на Баръш, Али си спомня, че и неговото детство е протекло по подобен начин и е бил отхвърлян от връстниците си.

Тургут дава на Али изследванията на Баръш, които показват, че раковите клетки са се разпространили навсякъде из костите на ръцете.

Ферман съветва Али и Назлъ да ампутират и двете ръце на Баръш, за да предотвратят разпространението на рака.

Танжу изненадва Белиз и я качва на мотора си.

Назлъ, Али и Езо се настаняват в къща в селото. Езо изтъква, че я е страх да спи сама и моли Назлъ да нощува при нея.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.