Тв новини

Утре (06-ти април) в „Доктор Чудо“ Али вдига скандал на Гюлин


Али вдига скандал на Гюлин, след като тя не е предала на време количката на Толга – момчето със Синдром на Даун.

Танжу се намесва и забранява на Али да търси Толга.

Юнус докладва, че не е намерил Толга. Али събира Дорук, Демир и Назлъ и ги моли да го прикрият пред Танжу, докато той издирва детето из града. Тримата се съгласяват.

Али търси Толга на спирката, но не го намира. Решава, че може би е отишъл в най-близкия лунапарк.

Танжу хвали Назлъ, че се е справила със случая на Зехра.

Али открива Толга в лунапарка и му показва количката му. Толга се съгласява да тръгне с Вефа.

Танжу търси Али из болницата и предупреждава Дорук и Демир, че ако го прикриват, ще си понесат последствията.

Али звъни на Гюлин и ѝ съобщава, че Толга е с него. Танжу дръпва слушалката от Гюлин и разбира, че Али е навън и е прескочил заповедта му.

Ранен младеж се появява и съобщава, че е паднал от балкона. Дорук поема случая заедно с Ферда, която спешно отваря главата на момчето, защото има вътрешно черепно налягане.

Ферда нарежда на Дорук да ѝ подаде скалпел и дрелка, а Дорук получава пристъп и едва не припада.

Ферда успява да овладее ситуацията и да спаси младежа. Разпитва Дорук какво му е и какво крие. Той ѝ обяснява, че има мигрена. Ферда го съветва да се сприятели с някого, защото се обрича на самота.

Али води Толга при баща му. След това Толга срещу Дорук и харесва каската му за мотора. Дорук се сприятелява с детето, което се обляга на рамото му.

Дорук се просълзява и предлага шоколад на Толга.

Ферман кара Ферда да преосмисли отношението си към Али. Ферда отива при Али и му казва, че приема той да кара Адил на физиотерапия, но тя е тази, която ще го лекува. Вефа се съгласява и двамата си „стискат“ ръцете.

Толга е алергичен към ядки и Дорук опитва да го спаси. Спомня си, че в шоколада, който му е дал, е имало ядки.

Танжу пресреща Али и му казва да се върне към работата си. Али се учудва, че няма да има наказание. Танжу отвръща, че Али се учи и с времето напредва.

Главният лекар признава, че и той, въпреки възрастта си, продължава да се учи всеки ден. Обещава вече да не се отнася агресивно към младите лекари на новата си позиция.

Али си тръгва радостен, а Танжу се усмихва.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.