Тв новини

Утре (05-ти юли) във „Вятърничав“ Азизе пристига в конака на


Азизе пристига в конака на Шадоулу заедно с хората си и обвинява Насух, че е отвлякъл Елиф. Дядото на Реян категорично отрича да държи насила когото и да било, като заявява, че дори не знае за съществуването на момичето.

Междувременно Хазар нахлува в конака на Асланбей с настояване да му върнат Реян. Султан го посреща и му заявява, че Миран вече е отвел дъщеря му.

Миран и Реян се връщат в къщата, в която са се крили допреди няколко дни. В същото време Гьонюл и Азат са пред постройката и тайно ги наблюдават.

Реян казва на Миран, че нямат храна, а той отива да напазарува. Дава й ключа, за да се заключи.

Когато Миран излиза от къщата, Гьонюл убеждава Азат да влезе първа, за да поговори с братовчедка му. Взима нож и чука на вратата, а Реян остава изненадана и й отваря.

Гьонюл заявява на девойката, че се е погрижила за свободата й. Информира я, че е законната съпруга на Миран, и я заставя или да тръгне с Азат, който я чака отвън, за да я отведе далеч, или да стане метреса на мъжа й.

Реян остава шокирана от признанието на Гьонюл, а в това време в къщата влиза и Азат. Любимата на Миран осъзнава, че няма избор, и тръгва заедно с братовчед си.

В конака на Шадоулу Насух пита Азизе коя е Елиф. Госпожата не му признава, че момичето е внучка й, и си тръгва заедно с хората си. Насух я предупреждава, че много скоро ще я прогони от Мидят.

В същото време Джихан забелязва, че Елиф се прибира в конака на Асланбей, където Хазар се заканва, че ще се върне, за да отведе дъщеря си. Султан държи сметка на Елиф къде е била.

Миран се връща в постройката с покупките, но вътре попада на Гьонюл, легнала на пода в безпомощно състояние с прорезна рана в корема. Законната съпруга на Миран му заявява, че се е опитала да спре Реян, но тя е тръгнала заедно с Азат.

Азат отвежда Реян с колата си, а тя не спира да си спомня думите на Гьонюл, че е законна съпруга на Миран. Внезапно девойката казва на братовчед си да спре. Хваща волана на колата и двамата катастрофират.

В същото време Миран кара Гьонюл към болницата, като по пътя не престава да се обвинява, че е позволил на любимата си да си тръгне.

Фърат звъни на Миран, докато той връща Азизе от конака на Шадоулу, и му съобщава, че кара Гьонюл в болницата. Старата чува разговора и когато се прибира у дома, веднага уведомява Султан за случилото се с дъщеря й. Тя изпада в паника и веднага тръгва към болницата.

Азат се съвзема след катастрофата, но Реян е откарана с линейка в безсъзнание.

Азизе отива в стаята на Елиф и остава шокирана, когато разбира, че Джихан я е върнал в конака.

В болницата Миран звъни на телефона на Реян, но Азат отклонява повикванията му. Гневен, младежът захвърля апарата си и изпада в нервен срив. Споделя с Фърат, че недоумява как Гьонюл и Азат са успели да ги открият. Приятелят на Миран се досеща, че се предоверил на Ярен.

Междувременно Реян е настанена в болницата, в която е и Гьонюл. В коридора на спешното отделение момичето идва на себе си, като не спира да повтаря името на Миран пред Азат.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.