Тв новини

Утре (04-ти юли) в „Почукай на вратата ми“ Айдан гледа кучето, но


Айдан гледа кучето, но то излиза извън дома ѝ. Тя започва да плаче и го моли да се прибере. Еда я наблюдава отстрани, а Сейфи прибира кучето.

Селин уверява Ферит, че го е прикрила пред Серкан. Той ѝ благодари. Селин го предупреждава да внимава с Каан.

Серкан вижда Еда с мениджъра и ревнува.

Севда отива в къщата, декорирана от Еда и екипа. Певицата не харесва обзавеждането и смята, че всички изисквания, които фигурират в договора (материал на завесите, размер на възглавниците и т.н.), не са спазени.  Затова тя отказва да пее на партито.

Но когато се кани да си тръгне, Еда я настига и ѝ казва истината в очите. След 20 минути с Еда, певицата се връща и обявява пред екипа, че е съгласна да пее.

Разбирайки, че Айдан не може да напуска къщата, Еда решава да ѝ помогне. Тъй като Айдан страда от главоболие, Еда предлага да ѝ направи масаж, който ѝ помага.

Еда ѝ завързва очите и я кара да се разхожда, карайки я да говори по теми, които я карат да се чувства в безопасност.

Еда извежда Айдан от къщата, без тя да забележи. Сейфи става свидетел на сцената и е дълбоко развълнуван. Еда го моли да не казва нищо.

Тъй като Еда печели залога и къщата е готова навреме, тя има право да иска от Серкан всичко, което пожелае.

Енгин се надява, че Пъръл ще го заведе на партито.

Еда е подготвила видео за Айдан с кадрите от видеонаблюдението. Виждайки записа с излизането си от къщата, Айдан рухва в сълзи.

Еда знае, че Серкан не иска да влиза на партито, защото има много хора. Тя го моли да свири на китара за нея.

Серкан я води до мястото, където ходи всеки 19 август, и свири за Еда. Излизайки оттам, Еда и Серкан се прегръщат, а Селин ги наблюдава от разстояние.

Когато я изпраща, Серкан ѝ подарява пластмасово перце. Еда се радва като малко дете.

Когато Еда се връща у дома след този специален момент, леля й Айфер забеляза, че очите ѝ блестят.

Айдан знае, че синът ѝ не обича да празнува рождения си ден, затова му приготвя малка изненада със Сейфи и му дава своя подарък предния ден.

Еда се страхува да не се влюби в Серкан и решава да стои настрана.

Еда подготвя своя подарък за рождения ден на Серкан, докато мисли за това, което леля ѝ ѝ е казала.

Енгин се обажда на Серкан, за да му каже, че в съседство вдигат много шум и не могат да работят така. Серкан ги кани да работят у дома.

Агенцията „Art Life“ е избрана от международна хотелска верига. Серкан и неговият екип работят месеци наред по дизайна на величествен полилей и този дизайн е избран от престижен хотел в чужбина.

Еда разбира, че Серкан обикновено прекарва рождения си ден със Селин и тази година ще бъде същото.

Екипът трябва да регистрира патента, за да защити дизайна и Еда предлага да се погрижи за него. Серкан се съгласява, но я предупреждава, че това е единственото копие на дизайна и съдържанието му трябва да остане в тайна.

За да благодари на Селин, че е направила възможен този проект, Серкан моли Еда да ѝ изпрати цветя. Но Еда му напомня, че е цветарка и че сама ще приготви букета и ще добави картичка.

Еда е разочарована, защото смята, че тя и Серкан са се сближили, но мисли, че целта на Серкан все още е да си върне Селин.

Еда, която не знае нищо за патенти и нотариуси, моли приятелката си Фифи за помощ.

Джерен пристига, когато Еда подготвя цветята от Серкан за Селин. Тя вижда картичката с надпис „Ти правиш живота ми прекрасен“ и пита Еда какво става.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.