Тв новини

Утре (04-ти юли) в „Откраднати мечти“ Джемил убеждава Левент, че


Джемил убеждава Левент, че трябва да присъства на съвещанието в холдинга, за да вдъхне доверие у инвеститорите.

Айше е новата асистентка на Хюлия в холдинга. Бахадър се запознава с нея и ѝ пожелава успех.

Хюлия пита Левент за какво са говорили с Джемил. Той, от своя страна, ѝ напомня, че трябва да изплати обещаните обезщетения.

Айше разказва на Мерием за новата си шефка – Хюлия, и я имитира. Дурмуш подслушва разговора им и научава, че дъщеря му работи в имение.

Дурмуш веднага отива при Нериман и ѝ съобщава, че Мерием си е намерила работа при много богати хора в луксозно имение. И двамата надушват миризмата на парите…

Левент осъзнава, че бъдещето на компанията зависи от неговото решение дали утре да се появи на заседанието.

Дурмуш докладва и на Текин, че Мерием работи в голямо имение при богати хора. Мафиотът дава нареждане на Доган да продължава да следи девойката.

Левент влиза в стаята на Йомер. Вижда, че се е отвил, докато спи, и го завива.

Доган за малко не е блъснат от кола, докато следи Мерием в квартала.

Идва денят на съвещанието в холдинга. Рано сутринта Левент засича Мерием да идва на работа в имението и отново ѝ натяква, че е натрапница в дома му.

Айсел вижда, че Мерием е тъжна, и я пита каква е причината. Тя скрива от нея, че е наранена от отношението на Левент към нея.

Левент се отправя към холдинга за срещата. Точно преди да влезе в сградата в главата му нахлуват спомени от злополучната нощ, в която съпругата му е загинала на същото място…

Левент получава паник атака и потегля с автомобила си. Джемил обаче успява да го спре и да го убеди да се появи в заседателната зала. Хюлия остава шокирана, когато го вижда.

Левент успява да договори разсрочено плащане на обезщетенията, които холдингът дължи.

Хюлия побеснява и изкарва яда си на Бахадър. Той, от своя страна, е впечатлен от способностите на брат си да преговаря.

Хюлия се оттегля бясна, а в това време телефонът ѝ звъни. Бахадър вдига, а обаждането се оказва, че е от сестрата на Хюлия – Мелис (в ролята: Джемре Мелис Чънар – Арзу от „Намери ме“).

Мелис разпитва Бахадър за Левент, но той отклонява въпросите ѝ, страхувайки се, че и снаха му ще разбере за финансовите проблеми на холдинга.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.