Тв новини

Утре (04-ти септември) в „Наследство“ Ето какво ще видим


гюм пристига в къщата, видимо силно притеснена. Султан ѝ е страшно ядосана за това, че е избягала, поставяйки техните животи с Кираз в смъртна опасност.

Бегюм не може да повярва, че е изгубила основния си съюзник в борбата за сърцето на Али в лицето на Султан.

Яман пита Недим какво е състоянието на Ръза. Нарежда след операцията да се прибере вкъщи, като всеки месец ще му бъде превеждана двойна заплата. Яман се заканва кръвта на Ръза да не остане неотмъстена.

Сехер очаква Яман пред фонтана на имението, чудейки се дали да му звънне или не. В този момент той се прибира с колата си, но не обелва и дума.

Сехер препречва пътя му, а той ѝ напомня, че единствената ѝ задача тук е да се грижи за Юсуф. Зухал и Икбал наблюдават сцената с ехидни усмивки, доволни, че старият Яман се е завърнал.

Вечерта в дома на Али пристига Айше – приятелка на Кираз от детството – заедно с приятеля си Хасан. Кираз е развълнувана, когато вижда близката си, и я прегръща.

Юсуф пита Сехер какво се е случило и дали отново е ядосала Яман. Тя отвръща, че днес чичо му е много изморен, но след като си почине, всичко ще бъде наред.

Селим споделя с Фърат, че се измъчва за това, че е оставил Сехер, а онзи Яман я е спасил. Младежът се притеснява да не загуби приятелката си, след като тя не отговаря на многократните му обаждания и SMS-и. Фърат обнадеждава Селим да не се предава.

Айше обяснява на Кираз, че баща ѝ ѝ е намерила друг жених, след като Хасал цели две години не се е осмелил да поиска ръката ѝ. Младият мъж заявява, че не го е направил, защото няма свой дом, където двамата да заживеят заедно. Али предлага двамата да остават в дома му, докато си стъпят на краката.

Сехер се насочва към кабинета на Яман с настояване да разбере на какво се дължи днешното му поведение към нея, което определя за несправедливо. Той обаче напуска стаята… Сехер го последва, а Яман я притиска в стената и ѝ казва да го остави на мира.

Афектиран, Яман отива да стреля с лък в градината по тъмно, спомняйки си думите на Ариф. Сехер го наблюдава от кухнята на имението.

На следващата сутрин Кираз заварва приятеля на Айше – Хасан да си чати, но щом тя идва, той моментално скрива телефона си. Изглежда крие нещо…

Селим проверява телефона си, но установява, че Сехер нито го е потърсила, нито е върнала отговор на SMS-а му. Младежът се обажда на Икбал и ѝ казва, че има нужда от помощта ѝ. Двамата се разбират да се срещнат на четири очи.

Хасан твърди пред Кираз, че работи в автомивка. Тя го кара да определи дата за сватба.

Кираз изпитва съмнения, че Хасан не е честен към приятелката ѝ Айше. Тя ѝ предлага по-късно да го проверят на работното му място.

Сехер и Юсуф дочуват как Яман се заканва, че ще убие някого, след което удря с юмрук. Юсуф започва да се страхува, а Сехер го успокоява.

Айше заявява на Кираз, че няма причина да се съмнява в Хасан. Али дочува разговора им.

Сехер оставя Юсуф в кухнята, за да вземе телефона си, за да гледат анимационен филм. Момченцето дочува мяукане на малко котенце и излиза да провери.

Яман е наредил на Недим да му доведе дребен престъпник, който е нанесъл побой на бедна жена, използвайки името му, с цел да придобие имота ѝ. Започва да му нанася силни удари.

Юсуф става свидетел как Яман пребива мъжа. Сехер се появява и го отвежда. Малкият пита леля си дали чичо му е станал лошият герой от приказката.

Селим се среща с Икбал и ѝ признава, че от години е влюбен в Сехер и иска да спечели обичта ѝ. Тя с усмивка се съгласява да му помогне, отбелязвайки, че още в началото е забелязала химията помежду им.

Али предупреждава Кираз да не се прави на детектив и да не разследва приятеля на Айше – Хасан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.