Тв новини

Утре (04-ти декември) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим

Прогонена от Миран, Азизе се запътва към портата на конака, но преди да излезе казва на внука си, че ще съжалява за действията си и че рано или късно ще я моли за прошка.

Есма последва Азизе с куфар в ръка. Фърат пита майка си какво прави, а тя му отвръща, че не може да изостави господарката си.

Насух признава пред Джихан, че е застрелял Мехмет, за да защити Хазар. Джихан упреква баща си, че заради него цял живот е мислил, че брат му е убиец.

Миран отпраща пастира и го уверява, че вече не трябва да се притеснява за безопасността си. Обещава му винаги да бъде насреща и да го защитава.

Реян и Хазар се успокояват, че най-сетне кошмарът е приключил. В това време Миран се обръща към тях и им казва, че търсенето на истината тепърва започва.

Уважаеми зрители, бихме искали да ви уведомим, че от 11 декември стартира новият канал bTV Story, който ще замени досегашния bTV Lady. Излъчването на хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ се измества единствено там, като поредицата ще върви абсолютно всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story.

В ефира на bTV Story от 11 декември централно място ще заемат най-новият сериал на Къванч Татлъту – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.) и най-провокативният турски сериал, създаван някога – „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.).

От 14 декември в 17:00 ч. започва новият мексикански сериал „Мащехата“, а в 18:00 премиерният бразилски хит „Пантанал“.

От 16 декември, всяка събота и неделя от 20:00 ч., ще се излъчва новият турски сериал „Чуй ме“.

bTV Story ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

Миран отново изразява съмненията си, че Хазар е замесен в убийството на Дилшах и Мехмет. Реян категорично заявява пред любимия си, че баща й не е убиец.

Азизе и Есма пътуват към Карс. Есма започва да плаче и казва на господарката си, че не може да бъде далеч от Фърат. Предлага й да се настанят в къщата, която й е купила преди време.

Азизе се съгласява и нарежда на Махмут да кара към къщата на Есма.

Реян пита Миран дали съжалява, че е изгонил баба си. Младежът е откровен пред любимата си, че чак сега е осъзнал, че баба му го е използвала единствено за отмъщението си.

Хазар се прибира в конака на Шадоулу и споделя със семейството си за случилото се в сараите на врага.

Насух се запътва към конака на Асланбей, решен да разкрие цялата истина на Миран. Джихан обаче успява да го спре, убеждавайки го, че така ще изложи семейството им на още по-голяма опасност…

Азизе и Есма се настаняват в къщата на прислужницата. Старата се заклева, че ще унищожи Миран, Реян и Хазар…

Ярен е отчаяна… Звъни на Фърат с молба да се срещнат тайно пред конака. Братовчедката на Реян излиза от стаята си с куфар в ръка, решена да избяга…

На излизане от конака обаче, Ярен вижда Хазар да се прибира и паникьосана се скрива под спалнята в стаята му.

Азат влиза при Хазар, за да поговорят. Хазар споделя с племенника си, че заради Азизе Миран е живял в лъжа цял живот.

Тогава Азат припомня на чичо си, че той също крие от Реян, че не е негова родна дъщеря. Ярен остава шокирана от чутото…

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.