Тв новини

Утре (03-ти юли) в „Почукай на вратата ми“ Еда вярва, че


Еда вярва, че ще успее и търси кой да ѝ помогне сред колегите. Тя изнудва Ердем с Фифи.

Айдан моли Еда да накара Мело да напусне компанията. Еда ѝ казва, че тя няма нищо общо.

Еда се опитва да разбере от Селин за този специален за Серкан ден. Селин заявява, че само тя знае какво означава този ден и че той ѝ е разказал много отдавна.

След това Селин намеква на Еда, че въпреки че е негова годеница, той споделя тези специални неща само с хората, които са специални за него.

Селин и Серкан са в офиса и обсъждат нещо. Мело застава между тях, за да си води записки.

Еда тръгва за къщата и Серкан я пита дали наистина ще изпълни задачата.

Еда пита колегите си пред Серкан дали някой иска да ѝ помогне. Енгин застава зад нея, защото харесва решителността ѝ. Мело, Ердем и още двама тръгват с Еда и Енгин.

Енгин разпределя задачите. Ердем трябва да отиде в далечен квартал, а Фифи изскача с мотор. Еда и Мело са изненадани, че Фифи има мотор.

Селин говори със Серкан за снимката в медиите. Тя прикрива Ферит и го заблуждава, че са я намерили в кофата пред дома му.

Представителят на певицата се свързва с Еда, за да провери дали къщата е готова. Еда му отговаря, че е по-добре да се срещнат.

Двамата се виждат в един парк, но в този момент Лейля ѝ се обажда, за да провери хода на работата.

След това Лейля информира Серкан, че Еда е с красив мъж в парка. Серкан се разстройва и се опитва да не го показва. Той ревнува, но не го осъзнава.

Мениджърът отива да види къщата и оставя кучето си на Еда.

Еда моли Айдан да ѝ помогне да украси къщата. Тя се съгласява.

Енгин се обажда на Серкан и му казва, че е пълен хаос. Моли го да им помогне. Еда също го моли.

Серкан ѝ предлага да тръгне с него, но Еда настоява да отиде със своята кола. Тя обаче не пали и Еда се качва при Серкан.

Серкан се среща с клиента и му обяснява, че няма как да се изпълнят изискванията за толкова малко време.

Мениджърът на певицата вижда къщата и осъзнава, че проектът няма да бъде завършен навреме. Той казва на Еда, че ще информира певицата. Еда се чувства разочарована от провала.

Еда губи надежда и признава, че Серкан е бил прав. Серкан пристига и я утешава. Той води подкрепление и решава да ѝ помогне.

Серкан и Еда работят заедно, за да завършат навреме. Всички се надяват, че ще успеят.

Еда все още се опитва да разбере защо Серкан не идва на работа на 19 август всяка година.

Айдан иска обяснение от съпруга си защо е наел Мело на работа.

Вечерта Пъръл отива да вземе Енгин от къщата. Той ѝ казва, че тъй като не е била наблизо, той се е обадил на Джерен. Пъръл си тръгва.

Еда отново пита Серкан за тайната му. Серкан ѝ признава истината. Той е имал по-голям брат, който е починал няколко години по-рано.

Серкан разказва, че по-големият му брат е бил в музикална група и че на 19 август той му дал китара и му е казал да свири.

И така, всяка година след смъртта на брат си, Серкан изчезва на 19 август, за да свири на китара. Еда и Серкан заспиват сгушени.

Когато се събужда, Серкан вижда Еда в прегръдките си и пулсът му се ускорява. Часовникът му започва да звъни и Серкан е смутен (часовникът е настроен да следи пулса му).

На следващата сутрин къщата е готова, но мениджърът се обажда на Еда и я известява, че певицата няма да дойде.

Серкан успокоява Еда, че се е погрижил и е наел частен самолет, за да докара певицата Севда.

Айдан гледа кучето, но то излиза извън дома ѝ. Тя започва да плаче и го моли да се прибере. Еда я наблюдава отстрани, а Сейфи прибира кучето.

Селин уверява Ферит, че го е прикрила пред Серкан. Той ѝ благодари. Селин го предупреждава да внимава с Каан.

Серкан вижда Еда с мениджъра и ревнува.

Севда отива в къщата, декорирана от Еда и екипа. Певицата не харесва обзавеждането и смята, че всички изисквания, които фигурират в договора (материал на завесите, размер на възглавниците и т.н.), не са спазени.  Затова тя отказва да пее на партито.

Но когато се кани да си тръгне, Еда я настига и ѝ казва истината в очите. След 20 минути с Еда, певицата се връща и обявява пред екипа, че е съгласна да пее.

Разбирайки, че Айдан не може да напуска къщата, Еда решава да ѝ помогне. Тъй като Айдан страда от главоболие, Еда предлага да ѝ направи масаж, който ѝ помага.

Еда ѝ завързва очите и я кара да се разхожда, карайки я да говори по теми, които я карат да се чувства в безопасност.

Еда извежда Айдан от къщата, без тя да забележи. Сейфи става свидетел на сцената и е дълбоко развълнуван.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.