Тв новини

Утре (03-ти януари) в „Не ме оставяй“ Хандан предупреждава Илкнур, че


Хандан предупреждава Илкнур, че не трябва да закача Съла, поне докато не получи нареждане лично от нея.

Хандан нарежда на Илкнур да заблуди останалите, че е в ролята на нейна пазителка, за да може и самата Съла да повярва.

Дефне е съкрушена от думите на Бора да спре да тича след него. Опитва се да преодолее разочарованието си и да го забрави, но в следващия момент понечва да го набере. Отказва се в последния момент.

В същото време Бора се насочва към дома на Зехра, но тя се държи дистанцирано и му заявява, че си има ангажименти, след което тръгва към автобуса.

Тарък получава разрешение да отиде на свиждане на Съла в затвора. Двамата се прегръщат, а Тарък уверява любимата си, че ще направи всичко възможно, за да бъде оправдана.

Междувременно Йозге очаква Илкнур в другата стая за свиждане, но вместо нея се появява Хандан. Тя уверява дъщеря си, че лично ще отмъсти на Съла, но едва щом внукът ѝ се роди.

Емре връчва в ръцете на Ердем фотографиите, на които се предполага, че са заедно с Елиф. Той обаче отрича да има нещо общо със снимките.

Мелтем пристига в женския затвор и се среща с Хандан. Подава ѝ ръка да се запознаят, но затворничката се държи резервирано. Мелтем обещава да я възнагради добре, ако следва нарежданията ѝ.

Емре се нахвърля на Ердем, а Елиф се опитва да ги разтърве. Девойката обвинява любимия си, че реагира прибързано, и двамата се оттеглят.

Съла се връща в килията с любовно писмо, което Тарък ѝ е предал. Щом го прочита, бъдещата родилка не сдържа сълзите си.

Емре се свързва с Бану и ѝ казва незабавно да дойде в имението на Саяр, за да поговорят.

Надзирателките в женския затвор претърсват килията на Съла и откриват под леглото ѝ бръснарското ножче. Хандан поема вината, като заявява, че лично тя е скрила хладното оръжие.

Тарък се свързва с Йозге и ѝ казва, че ще я посети, за да поговорят. Моли я да свидетелства в полза на Съла и тя привидно се съгласява.

Бану пристига в имението на Саяр, придружена от Йешим…

Йешим признава, че Елиф е нейна дъщеря и че снимките, на които е заедно с Ердем, са автентични.

Елиф се опитва да се защити, но Йешим не ѝ дава възможност. Арзу побеснява и гони и трите „натрапници“ от къщата си. Елиф остава огорчена, че Емре не се е застъпил за нея.

Бора се качва в автобуса, в който пътува Зехра. Един от пътниците се опитва да го прогони и двамата се сбиват.

Бану отново изпада в нервна криза, мислейки че вратите на имението Саяр вече са затръшнати завинаги за нея. Йешим обаче я успокоява, че ще се завърнат триумфално.

Хандан си представя как отнема живота на Съла, но се спира в последния момент заради внука си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.