Тв новини

Утре (03-ти януари) в „Една жена“ Сарп пита Незир дали е дошъл, за


Сарп пита Незир дали е дошъл, за да се увери, че живеят в мизерия и е предал всичките си пари на Суат. Незир е учуден от казаното, но Бахар вика Сарп, за да говорят за снимките.

Звъни се на вратата, а Джейда отваря. Тя вижда Емре, който води Арда. Джейда сяда, плачейки на стълбите, и прегръща детето си.

Сарп обяснява на Бахар, че снимките са лъжа. Ариф иска да се намеси, но Късмет го възпира.

Сарп и Бахар си крещят на улицата, а Енвер се намесва да спрат.

Сарп се разплаква и упреква Бахар, че вярва на Ширин, но на него не. Убеден е, че още обича Ариф, а Бахар се нахвърля и го удря, заявявайки, че го ненавижда. Енвер успява да я дръпне.

Сарп вижда Ширин, а тя се плаши и бута човека по обрязването. Отвеждат го в болница. Идва друг човек, който да кръцне Дорук.

Емре опитва да заговори Арда и му предлага бонбон.

Суат съобщава на Мюнир, че в понеделник Пъръл и децата отлитат за Лондон.

Сарп опитва да благодари на Ариф, че с Късмет са го изкарали от затвора. Ариф отвръща грубо и намеква за отношенията на Ширин със Сарп. Двамата се сбиват, а Енвер и Хатидже ги разтървават.

Ариф си тръгва, Сарп се извинява за ситуацията.

Ширин излиза и казва на Сарп, че е забравил да вземе подаръка от Ариф за Дорук. Сарп се вбесява и чупи играчката в земята.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.