Тв новини

Утре (03-ти октомври) в „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Миран връща Реян. Двамата са посрещнати от Азат, който вдига скандал.

Азат заявява на Миран, че каквото и да направи, няма бъдеще с братовчедка му.

Миран си тръгва бесен, а Реян вади пръстена и признава на Азат, че с Миран са искали да разберат истината.

В конака на Асланбей Елиф получава нервна криза и се нахвърля на Азизе. Заявява на баба си, че най-големият й страх е да не стане като нея.

Миран се намесва и се опитва да успокои братовчедка си.

Афектирана, Елиф признава пред всички, че Миран е дал кръв за Хазар Шадоулу. Азизе е шокирана.

Елиф продължава с признанията и заявява, че е видяла как Азизе е изтезавала леля й. Султан обаче отрича и казва на племенницата си, че най-вероятно е сънувала.

Султан се прибира в стаята си, а Гьонюл тръгва след нея.

Гьонюл пита майка си дали Азизе в действителност я е заплашвала, а тя я уверява, че скоро ще получат възмездие.

Реян признава на Зехра, че е ходила да търси истината за пръстена. Девойката заявява категорично, че ще докаже невинността на баща си пред Миран.

Зехра заставя Реян да подпише час по-скоро документите за развод с Миран. Реян ги взима и е на път да ги разпише, но се спира в последния момент.

В конака на Асланбей Миран обвинява Азизе, че крие прекалено много тайни от него. Старата отвръща на внука си, че се съмнява в нея без да има причина за това.

Азизе споделя с Миран намерението си да изпрати Елиф в Лондон. Младежът обаче е категоричен, че братовчедка му няма да ходи никъде.

Юсуф съветва Насух да прости на Ярен. Той му отвръща, че не може да забрави как внучка му е позволила Реян да се омъжи за Миран, знаейки за намерението му.

Зехра дочува разговора на Юсуф и Насух и остава шокирана.

Зехра поставя ултиматум на Насух – или Ярен ще напусне конака, или тя ще я разкрие и опозори.

Есма се опитва да се свърже с Хазар, но Зехра вдига телефона. Прислужницата обвинява майката на Реян, че все още крие истината за писмото.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.