Тв новини

Утре (03-ти ноември) в „Опасно изкушение“ Зейнеп се среща с братовчедка си Ирем


Кемал купува бижута заложени от Йълдъз, като изпреварва Ендер, която също ги търси. Зайнеп решава да направи изненада на Алихан като приеме предложението му пред всички близки за тях хора. Кемал казва на Йълдъз, че ще бъде с него, само когато се разведе с Халит. Вижте още какво ще се случи в епизод 77 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 ноември 2021 по bTV.

В епизод 77 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз моли Кемал да откупи бижутата ѝ, а след това да отвори сейфа на Халит, за да ги смени с фалшивите. Кемал се съгласява, но какво ще поиска в замяна, Йълдъз ще разбере, след като си свърши работата.

НА КРАТКО какво се случва в 77 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 3 ноември 2021 по bTV:

 • Халит казва на Алихан, че някаква чужда компания купува техни акции, в която се усъмнил, но трябва да бъде предпазлив, защото има много хора, които да го смажат.
 • Халит споделя на Алихан, че навремето много жени са били влюбени в него и сигурно много семейства е развалил.
 • Кемал купува бижута заложени от Йълдъз, като изпреварва Ендер, която също ги търси.
 • Човекът на Кемал отваря сейфа на Кемал.
 • Зайнеп решава да направи изненада на Алихан като приеме предложението му пред всички близки за тях хора.
 • Кемал дава бижутата на Йълдъз и ѝ казва, че сега тя трябва да изпълни своята част от уговорката им.
 • Ендер пита Кемал ако се появи с много силен съдружник, ще премине ли на тяхна страна срещу Халит.
 • Зайнеп кани Зерин на тържеството-изненада, което подготвя за Алихан.
 • Йълдъз казва на Халит, че чула, че експертите нарочно казвали, че бижутата са фалшиви, за да не плащат застраховка. Затова му казва, че най-добре е да повика бижутера, за да ги прегледа той…
 • Йълдъз оставя истинските бижута в сейфа, а Халит за малко да я хване.
 • Зайнеп пита Алихан, дали всичко е наред, а той ѝ казва, че в неговият живот едно нещо се оправя, а друго разваля, все едно е прокълнат…
 • Йълдъз отива в къщата на Кемал, за да изпълни своята част от уговорката.
 • Кемал казва на Йълдъз, че ще бъде с него, само когато се разведе с Халит.

Зайнеп рано сутринта вижда Алихан в офиса и му казва, че изглежда доста уморен, а той ѝ отвръща, че е така, а тя му казва, че постоянно мисли и се притеснява за него, а той я успокоява, като ѝ казва, че това което прави, знае че ще си струва усилията му.

– Знам, че ще постигнеш всичко, което поискаш, затова винаги ще съм да теб! – отвръща Зайнеп, а той ѝ отвръща, че знае.

В същият момент влиза Хакан, но като вижда Зайнеп, казва, че ще мине по-късно, но Зайнеп му казва, че тъкмо е тръгвала.

Хакан пита Алихан как се чувства, а той му отвръща, че е съсипан, а Хакан го пита, дали е говорил със сестра си, а той му отвръща, че да, но за малко, защото не иска да я вижда, че и е много ядосан.

– На нея пък защо? Какво е направила? Та няма никаква вина – чуди се Хакан, а Алихан му отговоря, че знае, но не иска да вижда никой, който е бил замесен в този случай. Хакан му казва, че го оставя, но трябва да знае, че Халит ще дойде всеки момент и го предупреждава да не се поддава на гнева си.

Халит казва на Алихан, че някаква чужда компания купува техни акции, в която се усъмнил, но трябва да бъде предпазлив, защото има много хора, които да го смажат

Халит пристига в офиса на Алихан, а той му казва да вървят в заседателната зала, но Халит му казва, че иска да му каже няколко неща.

Халит казва на Алихан, че в последно време е забелязал, че чуждестранна компания купува акции от тях и той ги е проучил, и се оказало, че е компания със седалище в Брюксел. Алихан го пита, какъв е проблемът, а Халит му казва, че трябва да бъде предпазлив, защото има много хора, които да го смажат

Ако си наскърбил някого е нормално – отговаря му Алихан, а Халит му отвръща, че той само обижда жените, но никоя от тях няма смелостта да го направи, но подозира Кемал, а Алихан му казва, че мисли, че не е той и напразно се тревожи, но му обещава да провери.

Халит споделя на Алихан, че навремето много жени са били влюбени в него и много семейства е развалил

В кабинета на Алихан влиза една красива служителка, която му носи някакви документи, а Халит и хвърля една око и му казва, че е заобиколен от красиви жени, а Алиха му казва, че не се интересува, а Халит му отвръща, че е прав, защото жените днес са много опасни, а него го е страх да им обърне внимание, защото никоя не откъсва очи от него.

– Винаги съм привличал интереса на жените, кой знае, колко семейства съм развалил, без да разбера. Аз ли съм виновен? В никакъв случай! На времето много жени бягаха от мъжете си и идваха при мен, и всички бяха влюбени в мен – казва Халит, а Алихан го пита, дали той е бил влюбен, а той му отговоря, че е бил толкова обичан, че не му е останало време да обича, просто се забавлявал.

Алихан си спомня за предложението на Ендер и казва на Халит, да отиват на срещата, защото след това трябва да отиде на едно място.

Кемал купува бижута заложени от Йълдъз, като изпреварва Ендер, която също ги търси.

Кемал купува заложените бижута от Йълдъз и предупреждава бижутера да не казва на никой за бижутата и да забрави за името Йълдъз Аргун, а ако някой разпитва за тях го моли да му се обади, като му дава визитката си.

В същото време Ендер също търси бижутера, но стига в неговото ателие твърде късно, защото Кемал я изпревари и Ендер остана с празни ръце и не получи нужната ѝ информация, за да съсипе Йълдъз. След като Ендер си тръгва бижутерът се обажда на Кемал.

Човекът на Кемал отваря сейфа на Кемал.

Човекът на Кемал идва в дома на Халит. Йълдъз го посреща, но ги вижда Зехра, която е любопитна да разбере, кой е този човек, а тя му отвръща, че е дърводелец, защото е решила да разшири гардероба си, а Зехра и казва, че иска и тя да направи няколко промени и вика човека в стаята си.

Човекът на Кемал отваря сейфа, а след това пита Йълдъз какво да каже на Зехра, а тя му отвръща, че тя ще се погрижи.

Слизайки по стълбите Йълдъз казва на човека, че се отказва от услугите му, а Зехра ще му се обади. Зехра пита Йълдъз какво е станало, защо се е отказала, а тя му казва, че и се е видял некомпетентен, а идеята за дърводелец е много демоде, затова решила да си поръча италианска мебел. Зехра ѝ казва, че ако тя ще поръчва, тя ще трябва да докара цяла Италия, а Йълдъз и казва да го направи и щастлива излиза от къщата.

Зайнеп решава да направи изненада на Алихан като приеме предложението му пред всички близки за тях хора.

Зайнеп се среща с Ирем и ѝ признава, че не успява да подкрепя Алихан, защото винаги мисли за себе си и се държи егоистично. Вижда, че нещо измъчва Алихан, но тя не може да го подкрепи от страх да не я изостави, затова е решила да направи изненада на Алихан и да приеме предложението му пред всички и я моли да се обади на Хакан, за да ѝ помогне, но Ирем и казва, че Хакан лети за чужбина довечера, но тя ще и помогна, а и на Емир да се обадят.

Зайнеп звъни на Емир, а той идва и чувайки за изненадата, която иска да направи на Алихан я одобрява, както ѝ казва, защо само мъжете да предлагат, а Зайнеп му казва, че не прави предложение, а приема неговото. В същото време към тях се присламчва Джанер, който чу всичко и пита Зайнеп, дали няма да го покани, а Зайнеп му отвръща, че ако каже на сестра си, това което е чул, ще му избоде очите, а той ѝ казва, че ще си мълчи, но иска и на него да възложи някаква задача, а тя му отвръща, че ще отговоря за украсата.

Йълдъз се обажда на Зайнеп, за да я чуе как е, а тя ѝ казва, че е решила да направи изненада на Алихан и приеме неговото предложение пред всички, а Йълдъз е много щастлива от чутото, а Зайнеп и казва, че днес ще се види и със сестрата на Алихан, за да заровят всички неразбирателства и ще я покани и нея.

Кемал дава бижутата на Йълдъз и ѝ казва, че сега тя трябва да изпълни своята част от уговорката им.

Йълдъз се среща с Кемал, а той и дава бижутата и ѝ казва, че като са предполагали, Ендер веднага е разбрала… Кемал пита Йълдъз как ще каже на Халит, че това са истинските бижута, а тя му отвръща, да не се притеснява, а Кемал и казва, че има прави, защото в тези номера е ненадмината.

Йълдъз му казва да внимава в отношенията си със Зехра, защото глупачката се е влюбила в него. Кемал се смее, а Йълдъз го пита защо се хили, едва ли ще ѝ обърне внимание.

– Йълдъз не е твоя работа, на кой ще обърна внимание, но както и да е, с теб имахме уговорка и аз изпълних своята част, а сега е твой ред, готова ли си да чуеш?

– Казвай!

– Искам да дойдеш при мен някоя вечер!

Йълдъз му казва, че не го разбира, а той ѝ повтаря, че я очаква някоя вечер. Йълдъз му отвръща, да не е полудял, как ще дойде вечерта при него?!

– Йълдъз, справяш се с всичко, ще уредиш и това! Ще удържиш на думата си!

Йълдъз му казва, че не може да повярва и си тръгва.

В същото време Ендер се обажда на Кемал, защото иска да се види с него.

Ендер пита Кемал ако се появи с много силен съдружник, ще премине ли на тяхна страна срещу Халит. Кемал се съгласява.

Зайнеп кани Зерин на тържеството-изненада, което подготвя за Алихан.

Зайнеп се среща със Зерин и ѝ казва, че утре ще приеме предложението на Алихан пред всички и много иска и тя да присъства. Зерин я пита, защо иска и тя да дойде, след като знае, че не я харесва, а Зайнеп и отвръща, че иска да изненада Алихан, но знае, че без нея няма да бъде същото. Зерин ѝ казва, че не обещава.

Йълдъз казва на Халит, че чула, че експертите нарочно казвали, че бижутата са фалшиви, за да не плащат застраховка. Затова му казва, че най-добре е да повика бижутера, за да ги прегледа той…

Йълдъз оставя истинските бижута в сейфа, а Халит за малко да я хване.

Халит излиза на бизнес вечеря, а Йълдъз му казва, че отива при сестра си, а той да и напише съобщение преди да се прибере, защото иска да го изненада.

Йълдъз пише на Кемал, че довечера ще дойде при него, а той ѝ отговоря, че я чака.

Алихан казва на Зайнеп, че тя го е променила, но не знае, дали е късметлийка или нещастница, а Зайнеп му казва да не говори такива неща, защото е до него и няма да си тръгне.

Алихан пита Зайнеп къде е била, защото той от доста дълго време я търси, а тя му отвръща, че е пила кафе, а Алихан и предлага да се махната от офиса.

Алихан води Зайнеп в чифлика, а тя го пита, защо я е довел тук, а той ѝ отвръща, защото мисли, че това е тяхното място, а Зайнеп му казва, че целият свят е техен.

Зайнеп пита Алихан, дали всичко е наред, а той ѝ казва, че в неговият живот едно нещо се оправя, а друго разваля, все едно е прокълнат…

Зайнеп му казва, да престане, защото са си обещали, че ще се справят с всичко, а Алихан я пита, ами ако има неща, с които няма да могат…, а Зайнеп му отвръща да не мисли така, че всичко ще е прекрасно и ще живеят щастливо…

Йълдъз отива в къщата на Кемал, за да изпълни своята част от уговорката.

Вечерта Йълдъз идва в къщата на Кемал и го пита какво иска от нея?

Кемал се доближава до Йълдъз, а тя си мисли, че той ще я целуни и затваря очите си, но Кемал я пита, защо си мисли, че иска нещо от нея, просто ще пийнат по нещо, защото той има принципи и не си ляга с омъжени жени.

– Извикаме, за да ме унижаваш ли?

– Нищо подобно, просто съм любопитен, какво би направила, за да запазиш брака си?!

Йълдъз му отвръща, че го е очаквала от него, а Кемал ѝ отвръща, че май нищо не я спира. Йълдъз тръгва да си ходи, като казва на Кемал, че никога повече няма да я види, но Кемал я хваща за ръката и ѝ казва, че тук е по-собствено желани, а тя му отвръща, че той я принудил. Кемал ѝ казва, че е знаела, че ще са сами, но въпреки това е дошла.

Кемал казва на Йълдъз, че ще бъде с него, само когато се разведе с Халит.

– Йълдъз, ти дойде, защото не обичаш Халит, но обичаш парите му!

– Глупак!

– Няма да бъдеш с мен, преди да се разведеш!

– Мразя те!

Йълдъз си взема палтото и чантата и разплакана напуска къщата на Кемал.

Алихан сънува, че се кара със Зайнеп, която го нарича, че е лъжец и не иска да го вижда повече… След като се събужда, той разбира, че Зайнеп си е отишла, но му е оставила бележка и го кани да обядват на тяхното място.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.