Тв новини

Утре (03-ти ноември) в „Една жена“ Вечерта Бахар се сбогува


Вечерта Бахар се сбогува с близките си и се връща в къщата при Сарп. Ариф ѝ казва, че в най-скоро време трябва да даде показания в полицията, защото убийството е извършено в апартамента ѝ.

Бахар обещава да свидетелства, но след като вземе децата си от онази къща. Решена е да предаде Сарп на властите и да им разкрие, че е жив и че всичко е станало заради него.

Пъръл драни Сарп, като изтъква, че Ариф е любовник на Бахар, който няма да ѝ позволи да е под един покрив с бившия ѝ. Сарп се вбесява и я гони горе в стаята.

Пъръл заявява, че Мюнир има снимки на Бахар и Ариф, които може да му прати. Бахар се прибира и подминава Сарп и Пъръл.

Ширин си мисли, че Енвер и Хатидже освобождават стаята ѝ, за да се върне в нея, но когато научава, че ще имат наемател, се вбесява.

Бахар казва на Нисан, че ѝ трябва помощта ѝ да излязат от къщата незабележимо. Тази вечер тримата с Дорук ще избягат, докато останалите спят. Ариф ще ги чака с колата.

Джейда пита Емре кога се е оженил. Той отговаря, че преди четири години. Джейда му разкрива, че тя не е омъжена.

Тогава Емре я пита чие е детето на снимката на телефона ѝ. Тя го лъже, че е син на сестра ѝ.

Джейда разпитва Емре за съпругата му и дали работи. Той отвръща, че е била архитект, но е починала от същото заболяване като това на Бахар.

На закуска Дорук настоява вечерта да спи при Сарп. Бахар и Нисан се споглеждат.

Енвер съобщава на Ширин, че Идил ще пристигне в къщата им, а с Хатидже са заети и трябва Ширин да я разведе и да ѝ покаже дома им.

Бахар казва на Дорук, че вечерта, когато всички заспят, ще играят интересна тайна игра, но за целта той трябва да остане да спи при нея и Нисан. Дорук се съгласява.

Ширин се прибира и вижда Идил пред дома си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.