Тв новини

Утре (03-ти април) в „Наследство“ Яман успява да препречи

Яман успява да препречи пътя на хладилния камион и проверява камерата. Вътре обаче няма и следа от Юсуф.

Яман извежда шофьора отвън, хваща го за гушата и го заставя да разкрие къде е Юсуф. Шофьорът признава, че е открил малкия без жизнени показатели, и за да не си навлече неприятности, е захвърлил трупа му в гората.

В същото време малкият Юсуф идва в съзнание и започва да обикаля гората в търсене на спасение. Без да иска обаче залита и пада в дълбок изкоп.

Яман и Сехер тръгват към гората, за да търсят Юсуф. Сехер открива следа от племенника си и двамата с Яман започват да викат името му. Момченцето обаче лежи в безсъзнание и не чува…

Кираз сервира чай на комисар Али и колегите му в момента, в който той описва как изглежда нападателката му за направата на авторобот. Тя изпада в паника, че е напът да бъде разкрита.

Кираз звъни на нейна стара приятелка с надеждата, че ще може да я приюти. Тя обаче не ѝ вдига.

Сехер първа стига до изкопа, в който Юсуф лежи в безсъзнание, и извиква силно. Яман пристига и остава шокиран, когато Сехер през сълзи му казва, че племенникът ѝ не диша.

Яман изважда пистолета си и го насочва към главата на Сехер, обвинявайки я за случилото се. Девойката го моли да сложи край на живота ѝ, тъй като не намира смисъл той да продължи без Юсуф.

В този момент Юсуф възвръща дишането си. Яман го отнася със себе си, а Сехер хуква след тях. Малкият е настанен в болница, където идва в съзнание.

Икбал научава, че Юсуф е намерен и е настанен за преглед в болницата. Всички в имението си отдъхват, че малкият е намерен жив и се възстановява.

Лекуващата лекарка уведомява Яман и Сехер, че Юсуф ще бъде изписан още същия ден. Яман взима малкия на ръце и го качва в колата си. Сехер застава пред автомобила му, като настоява да му позволи да бъде до Юсуф.

Яман се връща в имението с Юсуф на ръце. Икбал остава шокирана, когато вижда след него да влиза и Сехер…

Яман моли Игбал да остане при Юсуф, докато той разговаря по телефона. Злодейката буди момчето и се опитва да го предупреди какво да каже, ако го попитат защо се е качил в камиона. В този момент обаче Яман се връща в детската стая.

Яман сяда на леглото на Юсуф и го пита защо се е качил в камиона. Момченцето обаче пита къде е леля му и заспива…

В същото време Сехер отново е затворена в котелното помещение на имението от подчинените на Яман…

Кираз се събужда гладна през нощта и отива да се нахрани тайно в кухнята. В този момент обаче Али отива там, за да си налее вода.

Докато се крие, Кираз дочува телефонен разговор на Али и разбира, че той си има приятелка, която се оплаква от липса на внимание от негова страна.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.