Тв новини

Утре (02-ри януари) в „Откраднати мечти“ Бахадър се извинява на


Мелис през сълзи заявява на Бахадър, че е скрила от приятелката си истината, а именно, че мъжът, когото обича, ще се омъжи за нея заради гузната си съвест.

Бахадър се извинява на Мелис за прибързаната си реакция и я моли да му прости. Тя го моли да я остави сама. Бахадър уважава желанието ѝ и напуска стаята.

Доган идва в ходнинга да провери дали Мине е добре, но тя не го очаква и щом чува стъпки, го удря по главата със стационарен телефон.

Мине признава на Доган, че се казва Зехра и е дъщеря на милионера Орхан, който иска да я омъжи по принуда за мъж, който не обича.

Мелис се свързва с лекаря и му нарежда да запази пълно мълчание… Хюлия дочува разговора на сестра си.

Хюлия отива при Бахадър и му намеква, че в болницата, в която Мелис е провела лечението си след катастрофата, са ставали редица случаи на лекарски грешки.

Левент засича Мерием в коридора на имението, но тя продължава да се държи дистанцирано и го отбягва.

Бахадър отива в болницата и настоява да се види с д-р Короулу – лекуващия лекар на Мелис. Той обаче не е в лечебното заведение.

Братът на Левент успява да се свърже с доктора по телефона и двамата си уговарят среща.

Мине се уговаря да се види със своя приятелка, въпреки че осъзнава, че се поставя в риск. В това време Доган се появява и ѝ казва, че си тръгва, а тя го прегръща.

Бахадър пристига в квартала на д-р Короулу. Първоначално лекарят отказва да разкрие истината, но след това потвърждава, че е изписал Мелис с грешна диагноза, при това по нейно настояване.

Бахадър веднага позвънява на Хюлия и ѝ докладва за разговора си с лекаря. Зарича се, че няма да позволи брат му да се ожени за такава жена.

Хюлия е изключително доволна от развоя на събитията и е в трепетно очакване на предстоящия провал на сватбата на сестра си.

В имението пристига куриер, който доставя новата булчинска рокля на Мелис. Мерием приема пратката.

Мине излиза от холдинга и отива на уговореното място за срещата с приятелката си. Там обаче я откриват подчинените на баща ѝ.

Служителят от общината пристига в имението за сватбата на Левент и Мелис. В този момент Мелис получава SMS от Бахадър, че я е разкрил, и ѝ поставя ултиматум – или признава истината на Левент преди сватбата, или напуска имението.

Сватбената церемония започва. Левент казва „да“, а Мерием наблюдава от стълбите и не сдържа сълзите си.

Служителят от общината пита Мелис дали е съгласна да се омъжи за Левент. Тя първоначално запазва мълчание, а след това казва „не“.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975