Тв новини

Утре (02-ри октомври) във „Вятърничав“ Ето какво ще видим


Елиф взима телефона си, готова да звънне на Рейхан. В последния момент се отказва и звъни на Азат.

През сълзи Елиф казва на Азат, че е време истината да излезе наяве, и пита къде е Реян. Девойката признава на Азат, че Миран е невинен, но няма смелост да признае това на Реян.

Същевременно Зехра подпитва Хазар дали знае за друго писмо от Дилшах. Мъжът е откровен пред съпруга си, че всички писма от майката на Миран са изчезнали преди години.

В същото време всички писма на Дилшах до Хазар са в Азизе. Старата е бясна, че снаха й е написала още едно писмо до Хазар, което не е в ръцете й.

На сутринта Миран се събужда и вижда Реян сгушена в него. Девойката обаче отваря очи и бързо се отдръпва.

Синът на майстор Габриел нагостява Реян и Миран. Мъжът предупреждава младите, че сутрин баща му е изключително нервен.

Хазар сънува, че Мехмет Асланбей е насочил пистолет срещу него и Дилшах. Насух влиза в стаята на сина си и се опитва да го успокои.

Насух е шокиран, че след толкова години Хазар започва да си спомня моменти от злополучната нощ, в която са загинали Дилшах и Мехмет.

Реян заявява на Миран, че е въпрос на минути да разбере, че през цялото време е обвинявал баща й несправедливо.

Реян и Миран влизат при майстор Габриел. Реян му показва пръстена и го пита дали го помни.

Майсторът веднага си спомня за пръстена. Миран не издържа и напуска стаята. Реян тръгва след него и го заставя да чуе истината с ушите си.

Объркан, Миран излиза отвън. Реян се връща в стаята и пита майстора за кого е направил пръстена.

Майстор Габриел отвърща на Реян, че пръстенът е поръчан от Мехмет Асланбей за жена му.

Реян остава шокирана и моли майстора да помисли отново. Той обаче е категоричен…

Реян се връща разплакана при Миран и му казва, че пръстенът е поръчан от баща му. Девойката обаче е категорична, че някой е накарал майсторът да излъже и че баща й е истинският поръчител на бижуто.

Миран избухва пред Реян и я обвинява, че единственото, което цели, е да оневини баща си. Младежът изоставя любимата си и тръгва с колата си.

Оказва се, че през цялото време в къщата на майстора е бил Махмуд, който е заплашвал него и сина му, принуждавайки ги да излъжат Реян.

Махмуд звъни на Азизе и й казва, че е изпълнил заръката й. В същото време и някой друг наблюдава Махмуд и докладва на трети, че майсторът е бил принуден да излъже Реян под натиска на охранителя на Азизе.

Миран се връща при Реян и й казва, че ще я откара, загрижен за безопасността й. Двамата пукат гума насред полето.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.