Тв новини

Утре (02-ри ноември) в „Опасно изкушение“ Зерин отива при Алихан


Йълдъз моли Кемал да откупи бижутата ѝ, а след това да отвори сейфа на Халит, за да ги смени с фалшивите. Кемал се съгласява, но какво ще поиска в замяна, Йълдъз ще разбере, след като си свърши работата. Вижте още какво ще се случи в епизод 76 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 ноември 2021 по bTV.

НА КРАТКО какво се случва в 76 епизод на „Опасно изкушение“ който може да гледате от 20:00 часа на 2 ноември 2021 по bTV:

  • Алихан с хитрост кара Зайнеп да подпише договор, с който се задължава 5 години да работи при него, без да има право да напусне.
  • Йълдъз моли Кемал да откупи бижутата ѝ, а след това да отвори сейфа на Халит, за да ги смени с фалшивите. Кемал се съгласява, но какво ще поиска в замяна, Йълдъз ще разбере, след като си свърши работата.
  • Зерин се запознава с Емир и казва, че за първи път се е запознала с човек, който е достоен за семейството им.
  • Йълдъз се среща с Айсел и ѝ предлага пари, защото не може да я върне в къщата, но Айсел е непреклонна.
  • Ендер решава да намери бижутата, които според нея Йълдъз е заложила и да докаже на Халит, че Йълдъз ги е подменила, като с един куршум хем ще злепостави Йълдъз, хем ще разсее Халит.
  • Емир, Джанер и Лила отиват на гости на Зайнеп, за да и благодарят, че не ги е издала пред Зерин.
  • Зехра отново посяга към алкохола и казва на Йълдъз, че ще се омъжи за Кемал.

Алихан с хитрост кара Зайнеп да подпише договор, с който се задължава 5 години да работи при него, без да има право да напусне.

Сутринта идвайки в офиса, Зайнеп разбира, че Алихан е раздал на служителите да подпишат нови договори, но не и на нея. Емир я успокоява, че може Алихан да е подготвил за нея договор с по-добри условия.

Зайнеп отива при Алихан и му казва, че много задълбочено работи, а той ѝ отвръща, че така е в последно време и я пита, дали му се сърди, а тя му отговоря, че се старае да не се разсърди и го пита, какви са тези договори, които е раздал, а той ѝ отвръща, че нищо особено, просто взема някой важни решения и иска да е сигурен в служителите си.

– Защо не си ми дал и на мен?

– Всъщност и за теб беше изготвен договор, но… не съм ти го дал, защото предположих, че няма да напуснеш.

– Хм, толкова ли си сигурен, че няма да напусна?! – казва му Зайнеп и иска да си получи своя договор, за да подпише. Алихан и дава договоря, а тя подписвайки го му казва, че вече няма да се отърве от нея.

Хакан идва при Алихан и се сблъсква на врата със Зайнеп и го пита какво е станало, а Алихан му казва, че точно както и са си мислил, това, че не са и дали договора помогнало, защото сама дошла и подписала. Хакан му дава договорите на останалите служители като му казва, че всички са се подписали, а Алихан ги взема и казва, че е много хубаво и ги къса.

Йълдъз моли Кемал да откупи бижутата ѝ, а след това да отвори сейфа на Халит, за да ги смени с фалшивите.

Кемал се съгласява, но какво ще поиска в замяна, Йълдъз ще разбере, след като си свърши работата.

Йълдъз отива в дома на Кемал, а той ѝ казва, че след като идва чак до тук, при това бременна, значи се е случило нещо важно.

Йълдъз му отвръща, че вече не е бременна, Кемал се извинява и ѝ казва, че шегата му е била неуместна, но той не е знаел.

– Кемал, ти ли качи онази програма на камерите у дома? – пита го Йълдъз, а Кемал се усмихва доволно и ѝ казва, че много му допада факта, че го познава толкова добре.

Йълдъз го пита, защо го е направил, а той ѝ отвръща, че никой не е трябвало да го подозира докато работи в онази къща и затова е било в негова полза да знае какво става в къщата.

– Стигнахме до момента, в който трябва да ми благодариш – казва Кемал.

– За какво да благодаря, че наблюдаваше дома ми ли?

Кемал и казва, че много добре знае за какво говори, защото е видял как е сменила бижутата и е спасил живота, като е изтрил записа.

Йълдъз казва на Кемал, че се нуждае от помощта му. Трябва да върне Айсел на работа, защото тя ще ги издаде на Халит, а Кемал я пита, какво трябва да направи той, а Йълдъз му казва, че трябва да купи истинските бижута, макар тя да не може никога да му ги върне, защото няма толкова пари. Кемал я пита, ако ѝ помогне, как е сигурна, че Халит ще върне Айсел. Йълдъз му казва, че тя ще се погрижа.

– Но има още един проблем – Халит прибра всички бижута в сейфа си и смени кода, и аз няма как да сменя бижутата.

Кемал ѝ казва, че това е много лесна задача, ще изпрати човек и решат проблема.

– Значи приемаш? Ще го направиш ли за мен?

– Ще го направя, но може би и аз ще те помоля за нещо?

Йълдъз му казва, че може да поиска каквото иска, а Кемал ѝ казва, че нека първо да решат нейният проблем, а след това обсъдят неговият.

Ендер решава да намери бижутата, които според нея Йълдъз е заложила и да докаже на Халит, че Йълдъз ги е подменила, като с един куршум хем ще злепостави Йълдъз, хем ще разсее Халит.

Ендер отива при Зехра и я пита, какво се е случило, къде е Айсел, а тя ѝ казва, че баща ѝ е освободил персонала, защото някой е взел едни от бижутата и ги е заменил с фалшификати, а според баща ѝ е добре организирано, защото няма записи от камерите. Зехра казва на Ендер, че проблемът с бебето се е решил, а тя ѝ казва, че е чула.

Зерин се запознава с Емир и казва, че за първи път се е запознала с човек, който е достоен за семейството им.

Зерин идва в офиса, за да се види с Алихан и го кани да отидат да пият кафе, но той ѝ отказва, че има събрание, но тя му казва, че ще отиде сама. Джанер, който чува разговора им казва на Зайнеп, че Емир и Лила сигурно са в кафенето и Зерин ще ги види, да побърза, за да спре катастрофата.

Зерин пристига в кафето и вижда Лила и Емир и пита дъщеря си, кой е този, а тя ѝ казва, че приятеля ѝ.

– Какво? – казва Емир, който е изненадан от признанието на Лила.

– Дъще, какво говориш? Изглежда, че и той сега научи, че е твой приятел!

– Не, госпожо и яз го знаех, но като го каза така изведнъж, аз се стреснах – обяснява ухилен Емир. Зерин пита Лила, защо тя не знае, а тя и казва, че не е намерила случай да и го каже….

В същото време пристигат Джанер и Зайнеп, а Джанер пита Емир:

– Господине, след малко имаме събрание, ще се включите, нали?

– Да, да момче, след малко идвам – казва Емир на Джанер. Зерин пита Емир, дали работи с Алихан, а той ѝ отвръща, че да. Зерин се извинява на Емир, защото Лила, нищо не и е казала и решават петимата да пият кафе.

Емир и Джанер такива лъжи наприказваха на Зерин, за работа, произхода на Емир, че тя е много впечатлена и им казва, че за първи път я запознават с човек, който е достоен за семейството им… Лила е доста притеснена, а за Зайнеп да не говорим…

Йълдъз се среща с Айсел и ѝ предлага пари, защото не може да я върне в къщата, но Айсел е непреклонна.

Вкъщи Йълдъз се чуди, как да спаси ненормалната Айсел, защото ако не го направо, това ще е нейният край, доверила се и на Кемал, но не знае какво ще поиска той и му се обажда, за да разбере какво ще поиска в замяна, но той ѝ казва, че трябва да приеме условието му, каквото и да е то, защото няма безплатен обяд и не всичко се плаща с пари, а на края ще получи каквото иска и ѝ казва да му изпрати адреса на бижутера, където е заложила бижутата.

Зайнеп предлага на Алихан да дойде в тях, но той отново ѝ отказва, защото имал работа. Зайнеп го пита, дали наистина има работа или я избягва, но Алихан и казва, че няма за какво да се тревожи.

Вечерта Лила, Емир и Джанер отиват на гости на Зайнеп, без да я предупредят, за да ѝ благодарят, че им е помогнала, днес пред Зерин.

Зайнеп им сервира чай и им се кара, че не мислят, защото на лъжата краката са къси и какво ще стане, ако Алихан разбере, а и тя е замесена.

Лила казва на Зайнеп, че е говорила с майка си и тя няма да казва на баща ѝ и вуйчо ѝ.

Зехра отново посяга към алкохола и казва на Йълдъз, че ще се омъжи за Кемал.

Зехра провокирана от Йълдъз отново посяга към алкохола и се кара с баща си, а Йълдъз попречва на Халит да я удари. Зехра казва на Йълъдз, че това, което ѝ минава през главата няма да стане, защото тя ще се ожени за Кемал.

– Ще ви покажа аз на всички! Първо на татко, а след това на теб, като се омъжа за Кемал – заканва се Зехра на Йълдъз.

Йълдъз ѝ казва, че е пияна и я дърпа към стаята ѝ, а Зехра я пита, дали не иска да подели Кемал с нея? Йълдъз заключва Зехра в стаята ѝ и си говори сама, че ще се омъжи, но друг път.

Сутринта Йълдъз се обажда на Кемал, за да му каже, че ще му се обади след като Халит излезе, за да изпрати човека си, а той ѝ казва, че отива за бижутата, за да и ги даде…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.