Тв новини

Утре (02-ри ноември) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Ела разпитва Сехер при какви обстоятелства се е запознала с Яман. Интересува се и от момента, в който между двамата са се зародили чувства. Сехер стои безмълвна и не знае какво да отговори.

Сехер заявява на Ела, че ѝ се е доспало, и се оттегля в стаята си. Яман вижда Сехер да се качва замислена по стълбите и я пита дали всичко е наред. Тя отговаря, че просто е уморена.

Яман отвръща, че усеща, че причината за стреснатия ѝ вид е друга. Сехер заявява, че ако позволи, иска да се оттегли в стаята си. Яман разбира, че лелята на Юсуф е разговаряла с Еда.

На сутринта Неслихан води Сехер в хола и ѝ показва чеизът от Яман. Тя изтъква пред него, че това според нея са излишни разходи. Яман намества паднал кичур от косата ѝ и посочва, че трябва да спазят традициите.

Икбал предлага на Сехер да изберат неща за чеиза ѝ. В този момент, по нареждане на Икбал, Зухал се промъква в стаята на Сехер, за да влезе бележка, на която тя е писала на ръка.

Сехер се смущава от присъствието на Ела, докато избира неща за чеиза си.

Зухал попада на личния тефтер на Сехер и точно когато тръгва да къса страница от него, в стаята влиза Юсуф.

Малкото момченце отбелязва пред Зухал, че това е тефтерът на леля му. Тя, от своя страна, го заблуждавала, че е искала да види една рецепта.

Юсуф отбелязва, че е научен от леля си, че не бива да се пипат чужди вещи, но Зухал му отвръща, че Сехер знае за действията ѝ.

Юсуф иска Зухал да му приготви сладкишите от рецептата на леля ѝ. Тя го предупреждава, че не трябва да казва на никого за това, което е видял, защото иска да изненада цялото семейство. Детето обещава да не се издава.

Икбал отбелязва пред Сехер, че Яман винаги е харесвал вкуса на Икбал, затова трябва да послуша нея за подбора на чеиза си.

Докато помага на Сехер с избора на чеиз, Ела си спомня забавно-романтична случка с Яман от миналото и ѝ я разказва. Сехер се опитва да се засмее, но вътрешно гори от ревност. В същото време Яман наблюдава бъдещата си съпруга от стълбите…

По-късно Яман поздравява Сехер и отбелязва, че се е справила чудесно със задачата да избере чеиз.

Яман излиза на терасата, където го очаква Ела. Тя му споделя, че откакто е в Истанбул, усеща колко много ѝ липсва баща ѝ. Девойката се разчувства и се обляга на рамото на Яман, а той я прегръща, за да я успокои. Сехер ги вижда и остава шокирана…

Зухал заявява на Икбал, че заминава за Лондон, но ще бъде там само един ден. Икбал я предупреждава да внимава и да не привлича вниманието към себе си с необмислени действия.

Сехер се прибира в стаята си съкрушена, убедена, че Яман все още има чувства към Ела…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.