Тв новини

Утре (02-ри февруари) в „Когато я обичаш“ Кенан е успешен бизнесмен

Кенан е успешен бизнесмен и един от най-желаните мъже в Турция. Йелда му хвърля око и успява да го съблазни.

Зейнеп е самотна майка, която отглежда двете си деца. Тя е дълбоко разочарована от мъжете и не смята скоро да се обвързва отново.

На Зейнеп ѝ се налага да заведе момчетата си на работа. Шефът ѝ я вика и я уволнява, тъй като фирмата съкращава персонал.

Зейнеп си търси работа на много места, но навсякъде я отхвърлят.

Зейнеп се свързва с Демет и я моли да погледне дали има свободни места в компанията, в която работи. Демет обещава да го направи и да ѝ върне обаждане.

Сестрата на Кенан го хвали, че е на корицата на известно списание и е спечелил важна награда.

Арда – един от синовете на Зейнеп, месеци наред се готви за представление в училище, на което ще свири на китара.

Октай – бащата на близнаците на Зейнеп, ѝ се обажда и я информира, че няма да може да присъства на представлението на Арда, тъй като е в командировка.

Всъщност Октай се забавлява с поредната си любовница. Арда е дълбоко огорчен от баща си и чупи китарата си.

Зейнеп опитва да убеди Арда да се стегне и да изнесе шоу пред училище. Детето се съгласява, а Зейнеп отива да му купи нова китара.

Задигат колата на Зейнеп за неправилно паркиране и тя е принудена да хване такси. Пред магазина за китари таксито не може да паркира от колата на Кенан.

Зейнеп вдига скандал на шофьора на Кенан. Кенан слиза и казва на шофьора си да премести колата и да изпълни желанието на дамата.

В магазина Кенан купува последната китара от модела, който и Зейнеп търси. Зейнеп го моли да ѝ я предостави и обяснява защо е толкова важна. Кенан се съгласява.

На касата Зейнеп разбира, че картите ѝ са блокирани, тъй като гарант е бившият ѝ мъж Октай.

Кенан уверява Зейнеп, че вече е платил китарата и може да побърза да я занесе на Арда.

Бременна жена и мъжът ѝ взимат таксито на Зейнеп, тъй като раждането започва преждевременно.

Зейнеп е в безизходица и не може да хване друго такси, защото няма свободни. Кенан я качва в колата си, а шофьорът обяснява, че заради трафика ще стигнат чак след час.

Кенан откарва Зейнеп с частния си вертолет. Арда е щастлив да види майка си и получава новата си китара. Изнася обещаното представление пред учениците и учителите.

Асистентката на Йелда не може да я понася и напуска поста си. Демет пише съобщение на Зейнеп, че има свободна позиция при Йелда. Зейнеп се съгласява да започне работа при нея.

Зейнеп забравя тефтера си при Кенан, който го отваря и започва да го чете с удоволствие.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.