Тв новини

Утре (02-ри февруари) в „Една жена“ Фазилет предупреждава Джейда, че

Фазилет предупреждава Джейда, че къщата ѝ не е подходяща за деца, след като Джейда води Арда. Джейда отвръща, че е подходяща за Нисан и Дорук, но не и за Арда.

Фазилет иска певицата да не води често момчето, докато е на работа, тъй като и Раиф не обича. Раиф заявява на майка си да не говори от негово име. Джейда се радва и го прегръща, а Фазилет се оттегля обидена.

Бахар се прибира и вижда, че и трите тенджери са използвани. Веднага телефонира на Джейда.

Раиф търси компанията на Арда.

Джейда чува как Раиф се разкрещява на Фазилет и защитава старата. Кара Фазилет да се замисли защо Раиф се държи по този начин.

Джем дава ножица на Бершан, за да си отреже косата. Бахар, Джейда и Бершан се срещат и Бахар е на мнение, че трябва да се обърнат към Късмет за помощ.

Бершан споменава, че имат снимки на Бахар при предаването на стоката.

Бахар отива до ателието на Енвер и заварва Джем. Там са и децата ѝ. Енвер ѝ обяснява, че Джем му е поръчал няколко ризи. Бахар е стъписана и бързо напуска шивачницата.

Бахар и Джейда оставят Арда, Нисан и Дорук при Бершан и се запътват към Късмет. Преди това карат Юсуф да извика бързо Енвер.

Юсуф се връща и им обяснява, че ателието е затворено. Бахар забелязва, че Енвер си е оставил телефона вътре.

Енвер води Джем в кафенето на Емре. Ширин и Джем се запознават и си допадат.

Джем звъни на Бершан, която му обяснява, че дъната на тенджерите са изгорели. Той нарежда Бершан, Бахар и Джейда да отидат в парка до 20 минути, където ще ги чака кола, в противен случай ще убие тях и Енвер.

Бахар, Бершан и Джейда отиват в полицията. Пред участъка Бахар си спомня, че имат нейни снимки от местата на предаване на стоката. Тогава трите решават и тръгват към парка. Джем пристига и жените се качват в колата.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.