Тв новини

Утре (01-ви юни) в „Черно-бяла любов“ Гюлсюм упреква Ферхат, че

Гюлсюм упреква Ферхат, че заради гордостта му нито един път не е нарекъл Йетер „мамо“. Разкрива му, че майка им има тумор в главата и отказва лечение.

Аслъ уверява Гюлсюм, че лекарят е назначил най-доброто лечение за Йетер. Гюлсюм ѝ обяснява, че майка ѝ няма воля за живот и се е предала.

Намък убива Жулиде и изгаря дрехите и вещите ѝ в камината, за да няма доказателства.

Йетер звъни на Намък и му казва, че е готова да замине на следващата вечер с него за чужбина.

Аслъ съветва Ферхат да не се държи така с Йетер и да си спомни думите си, че отсега нататък ще са щастливи.

Ферхат отива при майка си в Болу и ѝ дава стимул да живее, казвайки ѝ, че нероденият ѝ внук ще има нужда от баба, която да го гледа, докато Аслъ работи или е ангажирана. Допълва също, че сега е моментът да докаже, че му е майка.

Йетер се разплаква и дава своето съгласие да се лекува и да се върне в имението при децата си.

Ферхат и Аслъ отиват на проба за рокля и смокинг. Докато чака Ферхат, Аслъ си спомня как преди време е избягала от пробата на булчинска рокля. Решава да провери дали и Ферхат не е последвал примера ѝ, но той е там, облечен с бяла риза и папионка.

Ферхат говори със сестра си и ѝ благодари, че е запазила семейството цяло. Моли я да му позволи да бъде неин батко и да я подкрепя вече във всичко. Двамата се прегръщат радостни.

Аслъ чака любимия си в стаята, облечена с булчинска рокля. Той я взима и двамата слизат при близките си в градината.

Намък звъни на Йетер, която отвръща, че вече няма планове да заминава с него, а ще остане, за да бъде до децата си. Той я заплашва да им развали семейната идилия.

Аслъ и Ферхат танцуват сватбения си танц в градината, а близките им им се наслаждават.

Йетер пристига при Намък и му казва, че е готова да заминат. Той обаче отвръща, че двамата ще умрат и никой няма да получи щастие. Щраква запалката и подпалва укритието.

По-рано по време на празненството Йетер признава на синовете си за заплахите и плановете на Намък.

Ийт, Ферхат и Оуз са до укритието на Намък и подслушват разговора на Йетер, която успява да накара Намък да признае за всичките си престъпления.

Ферхат разбира какво предстои да направи Намък и се втурва да спасява майка си. Той успява да я изведе невредима и опитва да предотврати смъртта на истинския си баща, който обаче остава в горящата къща и умира.

Йетер, Ийт и Ферхат се връщат на тържеството и съобщават за смъртта на Намък.

6 месеца по-късно Аслъ е родила и двамата с Ферхат са кръстили бебето си Мерт-Баръш Аслан.

Йозгюр иска да направи семейна снимка на всички. Той запечатва радостния момент, а Гюлсюм съобщава, че с Абидин ще си имат дете.

Вилдан и дъщеря ѝ също пристигат на празника в имението, а след тях е прокурор Оуз, който е решил да си даде шанс с Вилдан.

Аслъ, Ферхат, Йетер, Оуз, Вилдан, Йозге, Мерт-Баръш, Абидин, Гюлсюм, Немия, Хюлия, Суна и Ийт позират за снимка.

КРАЙ!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.