Тв новини

Утре (01-ви май) в „Черно-бяла любов“ Вилдан признава на Жулиде, че

Вилдан признава на Жулиде, че е влюбена във Ферхат от години.

Аслъ и Ферхат се любуват един на друг и споделят кога са се влюбили.

Вилдан разказва на Жулиде, че през 2010 г. Ферхат се е прибрал пиян и е легнал да спи. Вилдан не се е стърпяла и се е качила при него. Двамата са прекарали нощта заедно.

След това Вилдан е признала на Хандан какво се е случило, а старата е намерила Джунейт и ги е накарала да се оженят насила.

Ферхат не помни нощта, прекарана с Вилдан. Малко след това тя разбира, че е бременна, но уверява Жулиде, че бащата е Джунейт.

Ферхат глези Аслъ, която не пропуска да проявява капризите си.

Пияната Вилдан се прибира и се засича в кухнята с Ферхат, който я разпитва дали поддържа контакт с Джунейт. Вилдан категорично отрича, а Гюлсюм ги чува.

Жулиде ясно показва на Идил, че не се страхува от нея. Заплашва я, че след наученото може да вдигне имението във въздуха и всичко да стане на парчета. Идил се учудва от думите ѝ.

На сутринта Джунейт звъни на Хандан и я принуждава да накара Вилдан да го върне в имението, иначе ще разкрие тайната, а именно, че Ферхат е истинският баща на Йозге – дъщерята на Вилдан.

Хандан си спомня как е дала фалшиви ДНК резултати на Вилдан, в които пише, че Джунейт е баща на Йозге. След това плаща на човек документът да не попада в други ръце.

В настоящето Хандан подтиква Йозге да помоли Вилдан да се види с Джунейт.

След молбите на малката, Вилдан се съгласява да я заведе при предполагаемия ѝ баща.

Колега на Ийт му се обажда, че операцията е завършена и всички са заловени. Ийт уведомява Ферхат по телефона, но отказва да разкрие къде се намира.

Ийт среща в Болу Самет, който му разказва, че преди да бъде убит Неждет не е бил в настроение и черни мисли са го били обзели. Прокурорът иска да знае повече и се разбира със стария да си поговорят по-късно.

Хандан прочита във вестника за смъртта на Азат и съобщава новината на Йетер пред Намък.

Йетер е разстроена и посещава дома на Азат. Там ѝ дават писмо, написано от него.

Вилдан заблуждава Ферхат, че отива на лекар заедно с Йозге.

Жулиде нарочно разкрива на Аслъ, че в миналото Ферхат и Вилдан са имали взаимоотношения.

Аслъ побеснява и настоява Немия да я откара при Ферхат, но на Гюлсюм ѝ прилошава и Аслъ решава да се погрижи за нея.

Ферхат проследява Вилдан и Йозге и вижда, че се срещат с Джунейт в едно кафене. Съпругът на Аслъ кара човека, който паркира колите пред заведението, да извика Джунейт с думите, че са одраскали автомобила му.

Джунейт излиза, а Ферхат го извиква по име. Йозге е след Джунейт и това попречва на Ферхат да стреля по врага.

Джунейт издебва и бързо отпрашва с колата, а Ферхат прибира обратно Йозге и Вилдан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.