Тв новини

Утре (01-ви декември) в „Огледален свят“ Емир излиза пред болницата


Емир излиза пред болницата и сяда на пейката. Ферия се присъединява и двамата се целуват. Тя тръгва да му разказва за лъжата си, но ги прекъсват.

Халил уверява Мехмет, че може да остане на работа в магазина му. Синът на Зехра се съгласява.

Корай споделя с Ферия, че Ханде иска да я види. Ханде казва на Ферия, че желае Емир да ѝ прости. Блондинката поднася извиненията си. Ферия не отговаря по никакъв начин и излиза от стаята.

Сехер извиква Мехмет да ѝ оправи компютъра. Тя му предлага да станат приятели във фейсбук.

Емир започва физиотерапия, а Ферия не се отделя от него. Ханде и Емир дават показания пред полицията какво е станало.

Минава време и Емир малко по малко се възстановява. Ханде също е изписана и се прибира вкъщи.

Ферия и Емир подготвят проекта за университета. Тя отново тръгва да му признава за лъжата си, но Корай позвънява и настоява двамата да посетят Ханде.

Зехра е в дома на Ханде и помага с каквото може. Джанан ѝ казва, че може да остане още една седмица да чисти.

Ферия и Емир пристигат в дома на Ханде, а в това време Зехра им поднася кафе. Ферия се разтреперва и настоява да си върви. Тя поглежда майка си с умиление.

Емир забелязва по пътя, че Ферия е разстроена. Той споделя, че посещението им при Ханде се е отразило зле и на двамата.

Мехмет отива в игрална зала и започва да разглежда фейсбука на Сехер. Момчетата го занасят, че си е намерил хубава жена.

Ферия моли Зехра да не ходи повече в дома на Ханде. Зехра я предупреждава да внимава с Ханде, защото блондинката изобщо не ѝ мисли доброто.

Санем предлага на Зехра да ходи да помага на Левент в чистенето на яхтата. Зехра се съгласява и да се върне в дома на Санем.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.