Актьори

Тувана Тюркай с коронавирус

Тувана Тюркай е преболедувала коронавируса! Наскоро изключително популярната актриса сподели с последователите си в социалната мрежа Instagram, че през изминалите 14 дни е била под карантина, тъй като е била болна от COVID-19. Красавицата предполага, че се е заразила с опасния вирус след прибирането си от чужбина в Турция по време на професионален ангажимент, на който е била заобиколена от много хора. Първите симптоми, които усетила, били кашлица и висока температура.

Обявяването на заразяването си Тувана Тюркай направи със задна дата. Към изявлението си по този повод, което направи в интернет, актрисата заяви, че като преболедувала коронавируса възнамерява да дари кръв за лечението на други заразени с кръвна плазма. Уточнявайки кръвната си група – А положителна, Тувана призова всеки, нуждаещ се от подобна, да се свърже с нея в Instagram.

Тувана Туркай е известна с ролите си в сериалите „Земя, небе, любов“ (Yer Gök Aşk), „Черни пари и любов“ (Kara Para Aşk), „Лудо сърце“ (Deli Gönül), „За дъщерите ми“ (Kızlarım İçin) и „Забранената ябълка“ (Yasak Elma).