Тв новини

Турският сериал „Научи ме да обичам“ – от 10 май отново в българския ефир


Зрителите ще могат да се насладят на изпълнената с любов и емоции драма „Научи ме да обичам“ от 10 май (понеделник), всеки делничен ден от 20:30 ч. по канал Dizi.

Романтичният и изпълнен с неочаквани обрати турски сериал – „Научи ме да обичам“, който спечели редица почитатели на драма продукциите в Европа, Азия и Южна Америка, стартира за трети път в българския ефир.

Поредицата ще отведе зрителите на пътешествие, наситено с емоции, силни чувства и предателства, преди да даде отговор на най-важния въпрос – дали ще премине любовта през всички предизвикателства на съдбата?

Историята пресъздават любимите на мнозина турски актьори Седа Бакан и Кадир Доулу, които влизат в главните роли, за да открият заедно пътя към щастието. „Научи ме да обичам“ е завладяваща и динамична продукция за обратите в живота и любовта, за пътя към спасението и силата на човешкия дух. Сериалът проследява живота на Лейля, в чиято роля зрителите ще видят Седа Бакан, позната от популярната турска комедия „Братски дял“ и драмата „Мъжът от Адана“.

След като бракът на Лейля се разпада, тя напуска дома си в Германия и се връща обратно при семейството си в Турция заедно с малкия си син Рюзгар. Животът под покрива на баща ѝ обаче се оказва истинско предизвикателство – брат ѝ и сестра ѝ, доведената ѝ майка и баща ѝ Салих не са сред най-сплотените роднини, за които всеки би мечтал. Когато Хашмет (Мустафа Юстюндаа), новият бизнес съдружник на Салих, се появява в живота на Лейля, всичко се променя. Хашмет се влюбва в Лейля от пръв поглед, а отношението му към нея е повече от прекрасно.

След като животът в бащината къща става все по-непоносим, тя се съгласява да се омъжи за него, за да спаси сина си от несправедливостите на съдбата. С наближаването на датата на сватбата, Лейля открива тъмната страна на своя годеник – Хашмет е опасен престъпник и не е човекът, за когото се представя.

Решена да спаси малкия Рюзгар, тя бяга от церемонията и открива спасение в лицето на Алпер (Кадир Доулу). Не след дълго Алпер и Лейля се влюбват. Независимо от усилията им да стоят далеч един от друг, съдбата продължава да ги сплотява и обединява. Ще надделее ли тяхната любов над трудностите и предизвикателствата? Отговорите ще откриете от 10 май (понеделник), всеки делничен ден от 20:30 ч. в ефира на Dizi.

„Научи ме да обичам“ бе показан премиерно през 2020 г. в ефира на Diema Family, като повторното му излъчване приключи преди два дни – на 5 май.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Exit mobile version