АктьориТв новини

Турската преса се чуди дали публиката ще приеме възрастовата разлика между Талат Булут и Илайда Чевик в сериала „Капан“

Tурската преса се чуди дали публиката ще приеме възрастовата разлика на героя Аслан ( Талат Булут ) и Луна (Илайда Чевик)?

Видяхме как публиката бойкотира възрастовата разлика на Йозджан Дениз и Ирем Хелваджиолу в сериала „Дълго те чаках“.

Актрисата, която ще наблюдаваме като Луна, любовницата на героя Аслан, бизнесмен, който ще бъде представен от Талат Булут, може да получи критика, на която беше подложена на актрисата Тувана Тюркай в сериала „Опасно изкушение“. Тя беше младата любовница на героя на Халит Аргун, изигран от Талат. Тувана не можа да остане дълго в сериала, поради реакциите на зрителите към възрастта на героинята й. Публиката не прие този обрат в сюжета и „изгони“ Лейля. Може ли същото да се случи с Илайда Чевик?

Сериалът засяга темата за любовта между мъж на средна възраст и млада жена. И това създава възможност подобни критики, които бяха отправени към Тувана Туркай в социалните мрежи да се случат и на Илайда. Важното е как ще изглежда партньорството между 66-годишния Талат и 27-годишната Илайда на екрана.

Всичко ще зависи от сценаристката Елем Джанполат, как ще позиционира героите на Аслан и Луна в тази история. Ако не пасне на представите на зрителите, тази връзка, с голяма възрастова разлика, е обречена на провал сред публиката.

Подготовката за телевизионния сериал „Капан“ по сценарий на Ейлем Джанполат продължава с пълна скорост. Както стана известно, че  Талат Булут, Акън Акинозю и Илайда Чевик ще играят в сериала, който ще бъде заснет съвместно от Fabrika Yapım и Acun Media.

Много впечатляваща история за отмъщение ще бъде пренесена на екрана в сериал, режисиран от Айтач Чичек. В сериала Талат Булут ще  пресъздаде ролята на Аслан, Акън Акънозю ще бъде Умут и Илайда Чевик – Луна. Все още не е ясна актрисата, която ще даде живот на любимата на главния герой Чичек. Усилено се говори, че Бенсу Сорал ще бъде партньорка на Акън Акинозю.

Още едно много успешно име се присъедини към сериала. След дигиталния сериал „Престъпници“ на Most Production, Ръза Коджаолу, който изигра главната роля във филма „Ремонтна работилница“ на Еркан Колчак Кьостендил, стана новият актьор в сериала „Капан“.

Ръза Коджаолу ще влезе в ролята на „Гювен“ в дългоочаквания сериал.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.