Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 9 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 9 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Хуан Давид изпада в безсъзнание, след като се пие с Росарио. Гюнтер е добавил нещо в питието си. Той оставя Хуан Давид в една стая. Росарио го съблазнява в разгара на неговото объркване, страстта надделява.

Росарио се изповядва пред Панчита. Тя доверява за страстната нощ, която е прекарала с Хуан Давид, разкривайки противоречивите емоции, които се въртят в нея. Мартин се чувства зле.

Ерик и Леон, водени от любопитство, разпитват Хуан Давид за предполагаемата му авантюра с Росарио Монтес. Техните въпроси обаче водят до разправия. Той не търпи тона на въпросите им и удря Ерик. Междувременно Росарио излиза на сцената, за да демонстрира талантите си, като пламенно търси в публиката Хуан Давид, но не го открива .

Сара и Габриела са погълнати от тревога заради инцидента с Мартин. Габи се обажда на Сара, за да я вземе от университета, обяснява ѝ за дядо ѝ и ѝ предлага да си намери такси. Нино е арестуван, обвинен в съучастие в грабеж.

Габи върви по улицата и е тормозена от непознат; тя търси помощ от полицай. По-късно тя разказва на Химена и Оскар какво се е случило.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.