Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 8 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 8 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”.

Оскар подарява на Дюван колело. Ромина се ядосва, защото тя е искала кола, и се отнася лошо с детето. Тя заплашва, че ще му вземе колелото. Кръстницата на Ромина казва на Дюван да потърси Оскар в дома му. За съжаление, възниква напрегната ситуация, тъй като въоръженият пазач взема Дюван за крадец. Точно навреме се намесва Оскар, който обяснява пред Химена, че момчето е просто съседско дете.

Росарио признава на Андрес, че Франко е бил голямата любов в живота ѝ. Росарио е депресирана и Гюнтер ѝ напомня кога се е опитала да се самоубие. Tой я уверява, че тя ще ѝ доведе Хуан Давид и се появява в хасиендата, за да настоява той да приеме поканата на Росарио.

Хуан дава разрешение на децата си да отидат в Бар Алкала. Панчита съобщава за пристигането на братята Рейес и Росарио излиза да пее. Хуан Давид е зашеметен от красотата ѝ и я моли да остане да говори с него.

Междувременно Хуан споделя откритие с Норма – наемането на частен детектив е довело до изненадващи открития за загадъчния професор.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.