Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 7 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 7 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”.

Сара е твърдо против това Андрес да работи за Росарио. Търсейки съвет от сестрите си и майка си, Сара се бори с твърдото решение на сина си да се придържа към договора. Семейството изпада в смут, когато Габриела спешно свиква семейно събрание, което отприщва поток от положителни и отрицателни мнения. Хаосът обаче настъпва, когато едно шокиращо разкритие на Оскар разрушава и без това крехката ситуация – разкривайки минала романтична връзка между брат му Франко и Росарио.

Сред суматохата Андрес се доверява на майка си за значението на възможността и за желанието си да преодолее старите съперничества. Този сърдечен разговор подтиква Сара да размисли и в крайна сметка дава съгласието си Андрес да работи в бара.

Междувременно Оскар отказва да предаде доверието на племенниците си, когато Хуан го пита какво знае за Адела. Той му разказва само за това как професора е малтретирал собствените си деца. Хуан предполага, че тя може би е мъртва.

Ерик казва на Леон, че е проявил слабост към изнудвача, когато получават ново обаждане. Феликс Кареньо дискретно пази изчезването на сестра си в тайна и казва, че се съмнява в обаждането на информатора. Росарио тържествува, когато отваря бара в Алкала, въпреки че Хуан Давид не присъства.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.