Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 29 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 29 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

По време на събитието на кмета Албин отправя покана към Норма за танц и Хуан не може да не изпита разочарование, наблюдавайки как съпругата му сияе от щастие. Чувството му на безпокойство го подтиква да обмисли възможността да си тръгне от партито за момент. Всичко обаче се променя, когато внезапно прозвучава изстрел и Хуан бързо се връща.

Опасен човек прекъсва събитието, грабва кмета и размахва пистолет. Той обвинява присъстващите, че са празнували, а съпругата му е имала трагична съдба, и в гнева си стреля няколко пъти с пистолет. Хуан се хвърля върху него и успява да го обезоръжи. Малко след това пристига полицията, която задържа агресора и възстановява реда на мястото на събитието.

Притесненията на Норма нарастват, тъй като Хуан не се появява отново. Хуан я намира в компанията на Албин, което предизвиква вълна от ревност.

Преди да получи новината за нападението над кметството, Хуан Давид открива братята си на парти с няколко почти голи жени пред очите на дядо им и настоява те да уважават семейството си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.