Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 18 (Ето какво ще видим)

Вижте какво ще се случи в епизод 18 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Химена се притеснява, след като чува шумове в къщата си, и съобщава на Оскар, че детето на съседите се опитва да я изплаши. Ромина е въоръжена с пистолет, а преди това двамата с Оскар са имали остър спор, в който той дори е заплашил да ѝ отнеме детето. Когато Химена решава да се изправи срещу страховете си, като излезе навън, тя е изненадана, когато Оскар ѝ поднася изненада за рождения ден.

Излизането на Оскар от къщата на Ромина привлича вниманието на служителите на Хуан и Норма, предизвиквайки тяхното любопитство. Междувременно Ерик и Леон посещават бара за да видят Мюриел, и се опитват да изкъртят вратата, за да влязат в дома ѝ. Гюнтер забелязва действията им. Ситуацията придобива неочакван обрат, когато се появява Росарио и позволява на близнаците да говорят с Мюриел. Гюнтер обаче се намесва, като довежда полицията на мястото.

Мюриел и Андрес се оказват в капан в асансьора. Мюриел, която страда от клаустрофобия, получава пристъп на паника и се вкопчва в Андрес, за да се утеши. В напрегнатата ситуация Андрес признава на Мюриел, че е гей.

Габриела полага упорити усилия да ядоса Нино, за да го накара да напусне работата си. Сара обаче защитава Нино и го призовава да не напуска работата си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.