Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 11 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 11 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Хуан и Хуан Давид обединяват усилията си в драматично преследване на крадци на коне. Преследването бързо прераства в опасна конфронтация, когато са извадени оръжия и Хуан стреля при самозащита и оцелва един от крадците.

Семейство Рейес предполага, че крадците са влезли в хасиендата. Норма спира близнаците, за да не се включат в търсенето.

Сънят на Росарио е измъчван от зловещ кошмар – видение, където съпруга ѝ я застрелва. Потресена от ярките образи, по-късно тя отива в хасиендата на Рейес Елизондо и търси Хуан Давид. Тя го целува страстно и го пита какво изпитва към нея.

Сара казва на Габриела, че Деметрио Хурадо е мъжът, който тормози Габи. Габриела не ѝ вярва. Твърдо убедена, че това трябва да е грешка, тя обещава на Сара да се срещне с Деметрио и да разкрие истината.

Габриела се изправя срещу Деметрио, изисквайки отговори за обвиненията. Изненадващо Деметрио признава, че я е следил.

Оскар купува кола за Ромина, за да може тя да води Дюван на училище. Ромина уверява Аида, че Оскар се интересува от нея и ѝ казва, че може да остави съпругата си.

Химена настоява с Оскар да посетят наемателите.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.