Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 10 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 10 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Хуан най-накрая се изправя пред Феликс, за да разбере как се е отнасял с него баща му и къде се намира сестра му. Докато емоциите се разпалват, Феликс хвърля бомбастично разкритие: сестрата му е изчезнала.

Междувременно Габи се тревожи, тъй като опитите ѝ да се свърже с Нино остават без отговор. Изненадвайки всички, тя неочаквано се съгласява на предложението на майка си да ѝ купи кола. Сара е разстроена заради това, че не я е информирала, че е тормозена от непознат.

Когато Габи придружава майка си до болницата, за да вземе Мартин, тя е шокирана, защото Габриела я запознава с приятел, който се оказва мъжът, който я тормози: Деметрио Хурадо.

В имението любопитството на Химена я завладява. Тя пита Оскар кой живее в къщата на прислужниците и дали момчето, което е било в къщата, живее там. Оскар избягва темата.

Оскар купува кола за Габи и пита за такава за Ромина.

Гюнтер казва на Росарио, че тя е твърде много жена за Хуан Давид. Росарио разговаря с Андрес, за да разбере за братовчедка си, и се успокоява, знаейки, че той не я е потърсил, защото има семейни проблеми.

Норма предлага на Мартин да прекара известно време с всяка от внучките си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.