Тв новини

„Три сестри“: Тюркян научава, че е бременна


Сомер е бесен на Тюркан след като разбира, че тя си сътрудничи с любовницата на баща му. Това се превръща в пречка между тях. Рючхан се надява, че Сомер няма да прости лесно на Тюркан.

Садък и Несрин се обръщат към Рючхан, за да поискат ръката на Айля. Рючхан дава съгласието си за брака.

Мустафа коленичи пред Деря и й признава любовта си. Той й казва, че иска да прекара остатъка от живота си с нея. Деря приема предложението му.

Коварният план на Рючхан обтяга отношенията между Тюркан и Сомер до краен предел. По време на поредната им кавга, Сомер казва на жена си, че с всеки изминал ден тя става като майка му. Тюркан е шокирана от думите му и споделя с Рючхан. Рючхан е възмутена от сравнението и заявява, че Тюркан не е достойна дори за ноктите й.

Сомер не иска да разстройва майка си и й обещава, че никога повече няма да се съмнява в нея и нейните намерения. Той осъзнава, че е направил голяма грешка и обещава, че от този момент нататък единственото, за което ще се бори, е бракът му.

Тюркан отива в болница, за да получи резултатите от изследванията си. Там тя научава радостната новина, че скоро ще стане майка.