Тв новини

„Три сестри“: Тюркян и Сомер се обединяват срещу Мине


Мине, след като завърши своите дела с Рючхан, се върна у дома, но я огорчи неочаквано събитие. Възниква остър конфликт между нея и Тюркан, която успява да й даде урок. Този инцидент кара Тюркан да промени показанията си в полицейското управление, което влиза в противоречие с плановете на Рючхан. В отчаянието си, Рючхан се опитва да убеди Тюркан да напусне дома за известно време, с надеждата това да успокои Мине.

Ситуацията се усложнява, когато Сомер и Тюркан се обединяват срещу Мине. Сомер осъзнава, че трябва да прояви изключителна дипломация в отношенията си с Мине, за да си осигури попечителството над Кираз. От друга страна, Тюркан се опитва да изглади разногласията с майка си, Несрин, но се сблъсква с нейната непреклонност. В същото време, връзката между Несрин и Садък става все по-напрегната, като усилията на Незахат и Хикмет за помирение са неуспешни.

Севилай и Озер, въпреки предупрежденията на Мустафа, продължават да се срещат. Скоро обаче Севилай се изправя пред трудно решение, като поиска от Озер да се държи настрана от тяхната ситуация. Мине, от своя страна, кове планове да накаже Тюркан и не се спира пред нищо, дори планирайки да навреди на нейното още неродено дете.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.