Тв новини

„Три сестри“: Изневяра и бой за Тюркян

Сомер изоставя Тюркан в най-важния момент от нейния живот. Това се случва точно преди брачната нощ, а той  тръгва с Мине. Когато Рючхан пристига в дома на младоженците, тя веднага се впуска в проучване на своята снаха. И иска да знае къде е нейният син в момента. Освен това, Рючхан смята, че Тюркан не може да задържи своя мъж у дома. Тя е толкова ядосана на Тюркан, че не успява да сдържи гнева си и започва да я бие много силно.

Сестрите й мислеха, че Тюркан успява да си изгради своята приказка, но в действителност тя се оказва пленница в клетката на Рючхан. Самата Тюркан осъзнава, че приказката за нея свършва в сутринта, когато се омъжва. Сомер намира Тюркан в безсъзнание и казва, че на постъпката на майка му няма прошка. Тюркан отговаря на Сомер, че това с нея го е направил не неговата майка, а самият той. Тя иска да разбере защо Сомер се е оженил за нея? Мине съобщава на Сомер, че е бременна, и той е много щастлив. Бащата на Тюркан не може да си намери място, защото го е обзело лошо предчувствие…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.