Тв новини

Три сестри – Епизод 98 (Ето какво ще видим) 20-ти март


Дерия казва на Несрин, че е видяла ДНК теста и Фатих знае за Дьонюш. Садък се опитва да обясни на жена си причините за направата на този тест.

Тюркян казва на Рючхан и Йозер, че е решила да работи. Споменава им, че нейна партньорка ще е Севиляй. Йозер ѝ предлага да си открие собствено ателие.

Садък иска да се види с дъщерите си, но Несрин не ги пуска да слязат. Двамата се карат. Садък предупреждава жена си, че няма да позволи да отведе Дьонюш от града.

Рючхан настоява Сомер да посети Мине, за да знаят нейните намерения.

Сомер отива на свиждане на Мине. Тя го заплашва, че е разказвала на адвоката си всичко. Изнудва го да я изкара от затвора.

Рючхан отива в дома на Севиляй, за да се запознае с нея. Тюркян е там. Рючхан започва да прави разпореждания как да направят ателието.

Тюркян случайно разбира, че Сомер е ходил на свиждане, и му вдига скандал. Заявява му, че ако си оттегли обвинението, никога няма да му прости.

Сомер обяснява, че ще оттегли жалбата си, ако Мине доброволно му даде попечителството. Мине отказва.

Рючхан обвинява Тюркян, че е дала силен коз на Мине, затова трябва да поддържа Сомер. Ако ли не – пътищата им ще се разделят.

Садък отива в дома си да търси дъщерите си, но го заварва празен. Обажда се на Тюркян и ѝ казва, че Несрин е взела момичетата и са заминали.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.