Тв новини

Три сестри – Епизод 69 (Ето какво ще видим) 08-ми февруари


Дерия иска прошка от Дьонюш. Дьонюш заявява, че са едно семейство и няма значение че са от различни родители, тъй като всички се обичат.

Сомер казва на Тюркян, че е щастлив, защото ще имат дете.

Несрин споделя с Незахат, че не е попречила на дъщеря си да се върне при Сомер заради тяхната силна любов и детето, което чакат.

Сомер разрешава на Мине да изведе Кираз.

Йозер се среща със Севиляй в любимото си заведение.

Дерия иска да се увери, че Сердар е казал истината. Младежът отвръща, че е научил от баща си това.

Мине стои на ръба на басейна заедно с бебето. Оставя детето и отива да облече банския си, за да се изкъпе. Сомер вижда това. Взима детето и вдига скандал на Мине.

Несрин решава да скрие от Садък, че Тюркян е бременна.

Рючхан отива в заведението, но вижда, че Йозер говори по телефона. Отива и сяда в дъното на ресторанта, но наблюдава мъжа си. Севиляй я вижда и се скрива.

Мустафа идва, а Севиляй отива при тях. Мустафа се опитва да отпрати майка си, но Йозер настоява двамата да поговорят.

Мустафа се ядосва и казва на майка си да си отиде вкъщи. Става и си тръгва. Рючхан решава да намери начин да се отърве от Мустафа.

Дерия иска от майка си да ѝ каже истината кое е детето на Фатих. Несрин разказва на Дерия историята на Фериде. Допълва, че е кръстила бебето на Фериде – Дьонюш, а Несрин е била бременна с Дерия.

Дьонюш и Сердар стават свидетели на свадата между Севиляй и Йозер.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version